چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ به گزارش آقای هویج، متخصص تغذیه اظهار داشت: برای اشخاصی که گرفتار ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید هستند، تنظیم رژیم غذایی در ماه رمضان اهمیت زیادی دارد. آزیتا حکمت دوست متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر اظهار داشت: اشخاصی که گرفتار ترشح زیاد اسید معده هستند و امکان دارد گرفتار رفلاکس اسید شوند، باید رژیم غذایی خویش را با دقت تنظیم کنند و این افراد از مصرف مواد غذایی تحریک کننده ترشح اسید معده مانند کافئین (چای پررنگ، قهوه و شکلات)، غذاهای تند و ادویه جات تند، و مرکبات ترش مانند لیمو، پرتقال و رب گوجه فرنگی پرهیز کنند، چون که این مواد باعث افزایش ترشح اسید معده می شوند. نکات تغذیه ای برای کاهش ترشح اسید معده حکمت دوست اضافه کرد: منابع پروتئینی مانند ماهی می توانند به متعادل سازی ترشح اسید معده کمک کنند؛ بخصوص برای کسانیکه معده سرد دارند، مصرف این پروتئین ها می تواند مفید باشد. توصیه های خاص برای زمان سحری ایشان در ادامه داد: در دوران روزه داری، بعد از خوردن سحری، بهتر است فرد دراز نکشد، چون که این کار می تواند سبب بازگشت محتویات معده به مری و ترش کردن شود و سفارش می شود که بعد از سحری، حداقل چند ساعت در حالت عمودی قرار بگیرید و فورا نخوابید. به قول حکمت دوست؛ با رعایت این نکات، افراد می توانند از بروز مشکلات ناشی از ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید جلوگیری نمایند و به سادگی روزه خویش را بگذرانند. منبع: mrhavij.ir 1404/01/09 11:24:52 5.0 / 5 24 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , خواب , رژیم غذایی این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید زیاده روی در مصرف آجیل ها و افزایش وزن تاثیر رژیم غذایی دوران حاملگی بر افزایش ریسک اوتیسم در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳