در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید به گزارش آقای هویج، یک متخصص تغذیه اظهار داشت: روزه داران در سحر یک صبحانه کامل شامل غلات، لبنیات یا پروتئین هایی مانند تخم مرغ مصرف کنند. به گزارش آقای هویج به نقل از وبدا، آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اعلان اینکه بهتر است فاصله ای بین افطار و شام در حدود ۱ تا ۲ ساعت وجود داشته باشد و یک میان وعده در آخر شب نیز درنظر گرفته شود، اضافه کرد: برای حفظ آب بدن در طول روز، حتما در وعده سحری میوه ها و سبزیجات آبدار مصرف شود. وی اضافه کرد: از مصرف مایعات زیاد در وعده سحر خودداری کنید، برای اینکه این مایعات می توانند موجب رقیق شدن آنزیم های گوارشی و مشکلات گوارشی شوند. این متخصص تغذیه اشاره کرد: در وعده سحری از مصرف مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس به سبب محتوای نمک بالا که موجب تشنگی می شود، خودداری شود. همچنین، از خوردن کباب ها و مواد غذایی پرپروتئین نیز پرهیز کنید، برای اینکه این مواد نیز می توانند حس تشنگی را بالا برند. وی با اشاره به عدم سفارش به مصرف مواد غذایی ادرارآور مانند قهوه و نسکافه در وعده سحری، اشاره کرد: اگر در وعده سحری از مقدار زیادی قند و شکر استفاده شود، ممکنست قند خون به شدت افزایش یابد و سپس افت کند که این امر می تواند موجب احساس کسالت، بی حالی و سردرد شود. بنابراین، از مصرف مواد غذایی حاوی قند و شکر مانند شیرینی ها و بامیه در وعده سحری خودداری و این مواد را به وعده افطار منتقل کنید. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بهتر است در وعده ی افطار از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم به همراه شیرینی های طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده گردد. همچنین، می توان از غذاهایی مانند آش، شیر برنج یا چند لقمه نان و پنیر نیز بهره برد. وی با اعلان اینکه لبنیات، گوشت و سبزیجات گزینه های مناسبی برای شام هستند، اضافه کرد: بهتر است در ماه رمضان از خوردن غذاهای سرخ کردنی خودداری شود و بجای آن، غذاهایی که بصورت آب پز یا بخارپز تهیه شده اند، انتخاب شوند. منصوری با تأکید بر مصرف زیاد مایعات در ماه مبارک رمضان، اشاره کرد: بهترین زمان برای مصرف مایعات، فاصله ی بین شام و آخر شب است. در این زمان، می توان از دوغ، آب، انواع عرقیات و دمنوش ها مانند دمنوش نعناع، شربت خاکشیر و تخم شربتی بهره برد تا مایعات بدن تامین شوند. او در آخر اظهار داشت: نکته ای که باید به آن توجه گردد این است که اگر افراد مایل به مصرف چای هستند، فاصله زمانی بین مصرف شام و چای باید حدود دو تا سه ساعت باشد تا از کاهش جذب آهن جلوگیری شود. 1403/12/19 11:22:54 5.0 / 5 17 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , خون , شیرینی این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط 110 عدد قرص برنج از یک واحد عطاری شهر سمنان کشف شد گیاهی اعجاب انگیز برای سلامت، زیبایی و تناسب اندام پری شاهرخ میهمان تابستانی و گنجینه زیستی اصفهان مواد غذایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳