سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید

سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید آقای هویج: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در مصرف تغذیه به هنگام سفر تأکید نمود.


به گزارش آقای هویج به نقل از ایفدانا، خدیجه حمیدیان اظهار داشت: مسافران باید از مصرف مواد غذایی فاسد شدنی مانند گوشت خام، تخم مرغ و خامه که به سرعت در وضعیت نامناسب فاسد می شوند، اجتناب کنند. این مواد غذایی می توانند سلامت افراد را تهدید کرده و سبب بروز بیماریهای گوارشی و سایر مشکلات بهداشتی شوند. وی ادامه داد: بجای غذاهای فاسدشدنی، از مواد غذایی با ماندگاری بالا استفاده گردد. نان، پنیر، میوه های خشک و سایر خوراکی هایی که مدت زمان نگهداری طولانی دارند، بهترین گزینه ها برای سفرهای طولانی به شمار می روند. این مواد غذایی علاوه بر ماندگاری بالا، در وضعیت مختلف به آسانی قابل نگهداری و مصرف هستند. حمیدیان همین طور بر اهمیت استفاده از ظروف مناسب برای حمل مواد غذایی اصرار کرد و اظهار داشت: استفاده از یخدان ها و جعبه های مخصوص حمل مواد غذایی می تواند به حفظ سلامت غذا کمک نماید. این ظروف کمک می کنند تا دما و شرایط نگهداری مواد غذایی حفظ شود و از فساد آنها جلوگیری گردد. وی ادامه داد: آب شرب سالم و مواد غذایی خانگی از مطمئن ترین گزینه ها برای سفر هستند و مسافران باید از خرید غذاهای جاده ای مشکوک، خصوصاً کنسروهایی که بوی غیرطبیعی دارند یا طعم آنها تغییر کرده است، پرهیز کنند. حمیدیان اشاره کرد: مسافران باید از مصرف مواد غذایی که شرایط نگهداری آنها نامناسب است، اجتناب کنند. غذاهای باز شده که در دمای اتاق نگهداری شده اند، می توانند خطرات بهداشتی برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشند. بنابراین، سفارش می شود که برای حفظ سلامتی، تنها از مواد غذایی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده گردد.

1404/01/12
12:39:51
5.0 / 5
18
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب آقای هویج را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری
آقای هویج، با رژیم های غذایی متنوع و مقالات علمی، شما را در رسیدن به اندام ایده آل یاری می کند