افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان به گزارش آقای هویج، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: میزان بازرسی ها نسبت به روزهای عادی 7 تا 8 برابر شده و روزانه حدود 30 هزار نفر بر اماکن غذایی نظارت دارند. علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با تشدید فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، نظارت های بهداشتی در سراسر کشور بالا رفته است و از ۱۵ اسفند تا ۲۰ فروردین، طرح نظارت های بهداشتی بطور جدی اجرا شده و در طول این مدت، روزانه حدود ۳۰ هزار نفر در روز در سراسر کشور بر اماکن غذایی نظارت دارند. وی اضافه کرد: بازرسی ها نسبت به روزهای عادی ۷ تا ۸ برابر شده و در همین جهت، موارد مختلفی از تخلفات بهداشتی شناسایی و با متخلفان برخورد شده است و تا حالا تعداد زیادی اخطار صادر شده و تعدادی از واحدهای متخلف نیز پلمب شده اند. رئیسی تاکید کرد: آمار دقیق این بازرسی ها و برخوردها، بعد از تکمیل مراحل قانونی و تأیید مراجع ذی صلاح، در اولین روزهای کاری بعد از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد. بازرسی های بهداشتی از رستوران ها تشدید می شودوی اضافه کرد: بازرسی های بهداشتی از رستوران ها و اماکن عمومی در حال انجام می باشد و تعداد نیروهای بازرس نیز درحال افزایش است تا نظارت بهتری بر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی غذا داشته باشند. در این خصوص، وزارت بهداشت بطور جدی به نظارت و بازرسی از رستوران ها و مراکز فروش غذا پرداخته است تا از انتشار بیماریها پیشگیری کند. منبع: mrhavij.ir 1404/01/05 12:03:02 5.0 / 5 33 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط با این غذاها افطار را آغاز نکنید سفر به گیلان زیبا با ردپایی نگران کننده از پسماندها زیاده روی در مصرف آجیل ها و افزایش وزن گلی با خواص شفابخشی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳