مطالعات نشان می دهد؛
هر روز آجیل بخورید تا کمتر افسرده شوید
آقای هویج: یک مطالعه جدید نشان میدهد که خوردن روزانه یک مشت آجیل با کاهش 17 درصدی خطر افسردگی مرتبط می باشد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، آجیل حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که می تواند به خاطر داشتن خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، با بهبود سلامت روان ارتباط داشته باشد.
مطالعات گوناگون تأثیر رژیم غذایی بر خلق و خو را نشان میدهد.
تغییرات سبک زندگی برای مساعدت با فرد برای مدیریت افسردگی شامل عدم مصرف الکل، افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات، خواب کافی و ورزش منظم است.
محققان داده های پایگاه داده از اطلاعات سلامت حدودا نیم میلیون شهروند بریتانیا را تحلیل و بررسی کردند. آنها داده های بیش از ۱۳۰۰۰ فرد میانسال و مسن را با میانگین سنی ۵۸ سال بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰ بررسی کردند.
به شرکت کنندگان پرسشنامه هایی برای اندازه گیری مصرف آجیل داده شد و در طول مطالعه، علایم افسردگی یا مصرف داروهای ضد افسردگی مورد توجه قرار گرفت. کسانی که شرکت کردند در آغاز مطالعه افسردگی را گزارش نکردند.
نتایج نشان داد که افراد میانسال و مسن تر که روزانه ۳۰ گرم آجیل (بادام، گردو، بادام هندی، فندق، پسته و آجیل برزیلی) مصرف می کردند، احتمال کمتری برای مصرف داروهای ضدافسردگی یا افسردگی داشتند.
به گفته پژوهشگران، آجیل سرشار از اسیدهای آمینه است که ممکنست برای تنظیم خلق و خو مفید باشد. این اسیدهای آمینه شامل آرژنین، گلوتامین، سرین و تریپتوفان است و سطوح پایین این اسیدهای آمینه با افسردگی مرتبط می باشد.
آجیل همین طور حاوی آنتی اکسیدان هایی همچون ویتامین E و اسیدهای چرب امگا ۳ است.
محققان می گویند این مواد مغذی از التهاب در سراسر بدن، همچون مغز جلوگیری می کنند. پژوهشگران براین باورند که التهاب در مغز عامل خیلی از بیماریها مانند زوال عقل و افسردگی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب