گوشت گاو منبع خطرناك سوپرباكتری ! آقای هویج: متخصصان، گوشت گاو تولید شده در مزارع را منبع خطرناكی از سوپر باكتری اعلام نمودند. به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، مجله Scientific Reports در مطلبی در این باره منتشر كرد: بنابر اظهارات متخصصان زیست شناسی، نخستین منبع فوق العاده خطرناك سوپر باكتری كه قادر به ایجاد بیماری همه گیر در بین مردم است، گوشت گاو و سایر انواع گوشتی است كه در مزارع با استفاده از آنتی بیوتیك ها رشد می كند. وجود باسیلوس (باكتری) كه قادر به تولید انتروتوكسین ها است در خیلی از نمونه های گوشت گاو و مرغ تولید شده در مصر نشان داده است كه این میكروب ها می توانند تبدیل به یك تهدید جدی برای سلامت عمومی شوند. كاملیا عثمان و همكارانش از دانشگاه قاهره (مصر) در این باره می نویسند: ادامه استفاده از آنتی بیوتیك ها می تواند این باكتری ها را به میكروب های خطرناك تبدیل كند. عثمان و همكارانش می گویند كه خطرناكترین نسخه های این میكروب ها هنوز ظاهر نشده است. اگر آنتی بیوتیك ها همچنان در مقادیر زیاد مورد استفاده قرار گیرند و استانداردهای بهداشتی اولیه كه مانع نفوذ میكروب به گوشت می گردد در مزارع رعایت نشود، این باكتری ها می توانند در سال های آتی رشد كنند. به گزارش اسپوتنیك، گفتنی است در سال های اخیر مشكل ظهور به اصطلاح سوپر باكتری یا همان میكروب مقاوم در برابر یك یا چند آنتی بیوتیك، پیش روی پزشكان بیشتر و شدیدتر شده است كه در بین آنها عوامل عفونی نادر و پاتوژن های رایج و خطرناكی مانند استافیلوكوك اورئوس یا پنوموكوك وجود دارد. ازاین رو یك خطر واقعی وجود دارد كه تمامی آنتی بیوتیك ها اثربخشی خویش را از دست بدهند و علم پزشكی به دهه های تاریك خود بازگردد. 1397/05/20 14:36:07 5.0 / 5 4812 تگهای خبر: آنتی بیوتیك , پزشك , گوشت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید 110 عدد قرص برنج از یک واحد عطاری شهر سمنان کشف شد گیاهی اعجاب انگیز برای سلامت، زیبایی و تناسب اندام مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵