ارتباط رژیم غذایی ناسالم با سرطان های کشنده
به گزارش آقای هویج، یک پژوهش استرالیایی به ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان های کشنده دستگاه گوارش پی برده است.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از شینهوا، در دو مطالعه جدید، محققان دانشگاه فلیندرز در استرالیای جنوبی نشان دادند که رژیم های غذایی حاوی مقادیر زیاد میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، ماهی، حبوبات و لبنیات می توانند از خطر ابتلاء به سرطان های دستگاه گوارش محافظت کنند.
در میان نرخ رو به رشد موارد سرطان روده در بین افراد کمتر از ۵۰ سال، محققان از مردم می خواهند مصرف فیبر خویش را بالا برند و عادات غذایی خویش را بهبود بخشند.
«یوهانس ملاکو»، نویسنده ارشد این پژوهش از مؤسسه تحقیقات بهداشتی و پزشکی فلیندرز، اظهار داشت: «ما دریافتیم که رژیم غذایی سرشار از چربی های سالم و سبزیجات در حالیکه مصرف قند و الکل را محدود می کند می تواند به صورت بالقوه خطر ابتلاء به سرطان روده و سایر سرطان ها را کم کند.»
الگوهای غذایی ناسالم که با مصرف زیاد گوشت قرمز و فرآوری شده، فست فودها، غلات تصفیه شده، الکل و نوشیدنی های شیرین مشخص می شود، رابطه نگران کننده ای را با افزایش ریسک ابتلاء به سرطان های دستگاه گوارش نشان داده است.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، سرطان های دستگاه گوارش، همچون سرطان روده بزرگ، معده و لوزالمعده، ۲۶ درصد از بار بروز سرطان در جهان و ۳۵ درصد از کل مرگ و میرهای در رابطه با سرطان را می سازند.
تحقیقات جدید نشان داد که غذاهای با فیبر بالا سبب تقویت باکتری های سالم روده می شوند که می توانند التهاب را کاهش دهند. نتایج نشان داد اشخاصی که رژیم غذایی سالم دارند و به سرطان دستگاه گوارش مبتلا می شوند، نسبت به اشخاصی که رژیم غذایی ناسالم دارند، نتایج بهتری دارند.
ملاکو اظهار داشت: «یافته ها نشان داده است که انتخاب های غذایی سالم می تواند گامی پیشگیرانه برای حفظ سلامت بلندمدت باشد.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب