ادعای جدید محققان؛
گوشت قرمز می تواند عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان باشد
به گزارش آقای هویج، یک مطالعه جدید ادعا می کند که سرنخ هایی وجود دارد که نشان داده است گوشت قرمز و فرآوری شده می تواند سبب افزایش ریسک مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ در جوانان شود.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان اخیراً گزارش دادند که بیماران جوان تر دچار سرطان روده معمولا سطوح بالاتری از متابولیت های بوجود آمده توسط هضم اسید آمینه ای به نام آرژنین دارند.
آنها همینطور دارای سطوح بالاتر متابولیت در رابطه با چرخه اوره هستند - فرآیندی که طی آن آمونیاک ساخته شده توسط هضم پروتئین از خون فیلتر شده و دفع می شود.
به گفته محققان، مصرف بیش از اندازه طولانی مدت گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده می تواند این سطوح متابولیت بالا را در افراد جوان دچار سرطان روده بزرگ توضیح دهد.
محقق ارشد «نصیر سانگوان»، مدیر مرکز تحلیل و بررسی میکروبی کلینیک کلیولند، اظهار داشت: «داده های ما به وضوح نشان داده است که محرک اصلی رژیم غذایی است.»
برای این مطالعه، محققان آزمایش خون انجام شده روی ۲۰ بیمار دچار سرطان روده بزرگ ۵۰ ساله یا کمتر را با بیماران ۶۰ ساله و بالاتر مقایسه کردند.
تجزیه و تحلیل نشان داد که تفاوت در رژیم غذایی عامل خیلی از تفاوت های مشاهده شده بین بیماران جوان و مسن تر سرطان روده بزرگ است.
این در واقع خبر خوبی است، چونکه محققان فکر می کردند که امکان دارد برای کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ، به تغییر میکروبیوم روده در مقیاس بزرگ نیاز باشد. میکروبیوم شامل هزاران میکروب مختلف است که در روده زندگی می کنند، که بیشتر آنها در طول عمر مفید هستند.
به گفته محققان، بررسی خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ با انجام آزمایش خون به دنبال متابولیت ها نسبت به انجام یک توالی ژنتیکی از نمونه مدفوع جهت بررسی سطح باکتری های روده می تواند آسان تر باشد.
گام بعدی در این پژوهش، تأیید یافته های آن در گروه بزرگ تری از بیماران دچار سرطان روده بزرگ خواهد بود. بعد از آن، محققان می توانند آزمایش نمایند که آیا رژیم غذایی یا داروها می توانند این سطوح متابولیت را کاهش دهند یا خیر.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب