محققان پی بردند؛

غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند

غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند آقای هویج: بر طبق یک مطالعه جدید، مصرف مکرر غذاهای دریایی می تواند احتمال قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خطرناک را افزایش دهد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که بطور منظم غذاهای دریایی می خورند ممکنست خطر ابتلاء آنها به PFA افزایش یابد؛ PFA اصطلاحی است که به سمومی گفته می شود که به طور معمول به عنوان "مواد شیمیایی همیشگی" توصیف می شوند، برای اینکه آنها به مدت نامحدود در بدن باقی می مانند.
قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی PFA با موضوعات بهداشتی مانند سرطان، ناهنجاری های جنین، کلسترول بالا و تیروئید، کبد و اختلالات تولید مثل مرتبط می باشد.
برای این مطالعه، پژوهشگران تحلیل و بررسی غلظت PFAS از غذاهای دریایی تازه را با بررسی عادات غذایی شرکت کنندگان در نیوهمپشایر بررسی کردند. بر طبق داده های ملی، نیوهمپشایر ایالت پیشرو در مصرف غذاهای دریایی است.
آنها ۲۶ نوع PFA را در ماهی های مصرف شده اندازه گیری کردند. نتایج نشان داد که میگو و خرچنگ بالاترین سطح ترکیبات PFAS را داشتند.
«مگان رومانو»، محقق ارشد و استادیار اپیدمیولوژی در دانشکده پزشکی جیزل دارتموث، اظهار داشت: «این یافته ها، واقعاً بر اهمیت خوردن یک رژیم غذایی متعادل که شامل طیف گسترده ای از غذاهای سالم می باشد، تاکید می کند.»
وی در ادامه اضافه کرد: «قرار گرفتن در معرض PFA بوسیله مصرف غذاهای دریایی، تابعی از مقدار غذاهای دریایی است که مردم می خورند و همین طور غلظت PFA ها در غذاهای دریایی.»
وی اظهار داشت: «ما دریافتیم که مردم در نیوهپشایر بطور متوسط بیش از سایر مناطق ایالات متحده، غذاهای دریایی مصرف می کنند. از طرف دیگر، این منطقه در صنایع در رابطه با PFAS قرار دارد، که می تواند PFA ها را در محیط زیست آزاد کند و در نهایت می تواند در ارگانیسم هایی مانند ماهی و صدف، تجمع یابد.»
این یافته ها نشان میدهد که افراد ممکنست در معرض PFA های بیشتری نسبت به جاهای دیگر قرار بگیرند، حتی اگر غلظت PFA های اندازه گیری شده در نمونه های غذاهای دریایی در این مطالعه در محدوده آن چه قبلاً در مطالعات دیگر گزارش شده است، باشد.
رومانو اظهار داشت: «برای عموم مردم، مصرف غذاهای دریایی باید در حدود ۳۴۰ گرم در هفته محدود شوند اما ماهی های پر از جیوه باید از نظر تعداد دفعات بسیار محدود باشند.»


منبع:

1403/02/05
12:20:04
5.0 / 5
372
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , تولید , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری