تحقیقات نشان می دهد؛

نوشیدن چای کامبوچا می تواند به کاهش چربی کمک کند

نوشیدن چای کامبوچا می تواند به کاهش چربی کمک کند آقای هویج: تحقیقات وجود پروبیوتیک های موجود در کامبوچا را با کاهش تجمع چربی در بدن مرتبط دانسته اند.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، سطوح بالای تری گلیسیرید در بدن با افزایش ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی مرتبط می باشد.
تغییرات سبک زندگی سالم مانند ورزش منظم، کاهش وزن، عدم مصرف الکل و داشتن یک رژیم غذایی سالم می تواند به کاهش سطح تری گلیسیرید کمک نماید.
محققان دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل می گویند که نوشیدن چای کامبوچا ممکنست به کاهش تجمع چربی و کاهش سطح تری گلیسیرید کمک نماید.
هنگامی که یک فرد چربی زیادی در بدنش ذخیره می شود، خصوصاً تری گلیسیرید، می تواند خطر ابتلاء به چندین بیماری همچون بیماریهای قلبی عروقی مانند تصلب شرایین، سکته مغزی و نارسایی قلبی در او افزایش یابد.
سطوح بالای تری گلیسیرید در بدن همین طور با افزایش ریسک التهاب حاد در لوزالمعده مرتبط می باشد که ممکنست خطر بیماری قلبی عروقی آترواسکلروتیک را افزایش دهد.
به گفته «راب داون»، نویسنده اصلی این مطالعه، «کشف راه های جدید برای کاهش تجمع چربی و کاهش تری گلیسیرید مهمست برای اینکه بیماریهای مدرن همچون دیابت، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی عروقی همچون عوامل اصلی مرگ زودرس هستند.»
داون توضیح داد: «این بیماریها در دسته سندرم های متابولیک قرار می گیرند، که بیشتر با اختلال در تنظیم هموستاز لیپیدها هم راه است که منجر به افزایش تری گلیسیرید پلاسما، افزایش فشار خون و چاقی می شود.»
برای این مطالعه، داون و تیمش بر روی چای کامبوچا به عنوان راهی بالقوه برای کاهش سطح تری گلیسیرید تمرکز کردند.
این نوشیدنی باستانی که ریشه در طب سنتی شرقی دارد، از اوایل قرن گذشته شاهد افزایش محبوبیت مداوم بوده است. چای کامبوچا یک نوشیدنی تخمیر شده است که از چای سیاه و کشت باکتری و مخمر تهیه می شود. افزودن باکتری و مخمر نیز آنرا به یک نوشیدنی پروبیوتیک تبدیل می کند.
مطالعات حیوانی و انسانی در مقیاس کوچک نشان میدهد که کامبوچا ممکنست در درمان چندین بیماری همچون دیابت، بیماری کبد و سلامت روده مفید باشد.
سایر تحقیقات حیوانی و پیش بالینی نشان داده است که کامبوچا ممکنست به جنبه های مختلف سلامت قلبی عروقی مانند کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا کمک نماید.
توجه به این نکته مهمست که تحقیقات گذشته نشان میدهد که تعدادی از افراد ممکنست در هنگام نوشیدن کامبوچا عوارض جانبی همچون ضربان قلب سریع یا سوزش سر دل را به سبب کافئین اضافی از نوشیدنی تجربه کنند.
داون و تیمش بوسیله مدل کرم کشف کردند حیواناتی که رژیم غذایی شامل میکروب های پروبیوتیک موجود در چای کامبوچا را مصرف می کردند، کاهش تجمع چربی و کاهش سطح تری گلیسیرید را تجربه کردند.
این یافته ها بسیار مهم هستند برای اینکه با مزایای ظاهری چای کامبوچا برای سلامتی انسان، که شامل محافظت در مقابل بیماریهای متابولیک، بهبود عملکرد کبد و کاهش تجمع چربی است، همخوانی دارد.



منبع:

1403/01/29
14:22:57
5.0 / 5
360
تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری