نتایج یك مطالعه نشان می دهد؛

کدام میوه ها قند بیشتری دارند

کدام میوه ها قند بیشتری دارند آقای هویج: میزان قند موجود در همه میوه ها یکسان نیست و تعدادی از آنها بطور قابل توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، مؤسسه ملی دیابت و بیماریهای گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت سفارش می کند که میوه ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این وجود، تعدادی از محصولات میوه مانند آب میوه ها و میوه های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه ها می تواند به کاهش خطر افزایش قندخون کمک نماید. ویتامین ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری در خیلی از میوه ها می توانند به بهبود سلامت کمک کنند و خوردن میوه ها و سبزیجات ممکنست فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد. نتایج یک پژوهش نشان میدهد که خوردن میوه می تواند به پیش گیری از دیابت کمک نماید. با این وجود، مهمست که از محتوای غذایی کامل میوه ها آگاه باشید و رژیم غذایی را برمبنای آن برنامه ریزی کنید. میزان قند موجود در همه میوه ها یکسان نیست و تعدادی از آنها بطور قابل توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.
میوه های پُر قند
هندوانه
موز بیش از اندازه رسیده
آناناس
خوردن این میوه ها برای افراد دیابتی هنوز بی خطر است و نیازی به حذف آنها از رژیم غذایی نیست. با این وجود، مهمست که از محتوای قند آنها آگاه باشید و برمبنای آن برنامه ریزی کنید.
در حالی که این میوه ها سرشار از کربوهیدرات هستند، سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی نیز هستند. اولویت دادن به میوه ها به عنوان منبع کربوهیدرات می تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت کمک نماید.
منبع معتبر مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری (CDC) بیان می کند که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به سرعت سطح قند خون فرد را بیشتر می کند.
برخلاف خوردن میوه های تازه که حاوی فیبر هستند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که می تواند به سرعت قند خون فرد را افزایش دهد.
یک مطالعه دیگر در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف میوه های تازه خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد کم می کند. پژوهشگران همین طور دریافتند افراد مبتلا به دیابت که بطور منظم میوه های تازه می خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی هستند.
افراد همین طور می توانند میوه های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، البته به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.
ترکیب میوه های خشک با آجیل نیز می تواند به مدیریت قند خون کمک نماید. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می کنند و می توانند از افزایش قند خون جلوگیری نمایند.
در مطالعه ای پژوهشگران ارتباط مثبتی بین مصرف آجیل و میوه های خشک و پیش گیری از دیابت نوع ۲ پیدا کردند. باتوجه به حذف آب در پروسه خشک کردن، میوه های خشک از نظر حجم نسبت به میوه های تازه غلظت قند بسیار بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تأیید می کند که خوردن میوه های خشک در حد متعادل می تواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.
این میوه های خشک قند بالایی دارند
زردآلو
آناناس
کشمش
نتایج تحقیقات نشان می دهد افراد باید بدنبال کاهش سایر کربوهیدرات ها از رژیم غذایی خود باشند و میوه ها را به عنوان قسمتی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.


منبع:

1403/01/23
20:02:22
5.0 / 5
493
تگهای خبر: آجیل , بیمار , بیماری , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری