محققان انگلیسی می گویند؛
اثر کافئین در مقابل چاقی و بیماری های مفصلی
به گزارش آقای هویج، به نظر می آید مطالعه جدید اثر محافظتی کافئین در مقابل چاقی و بیماری های مفصلی را تایید می کند.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، بر مبنای آخرین تحقیقات، بیشتر از ۱ میلیارد نفر در سرتاسر جهان- چه بزرگسالان و چه کودکان- به چاقی مبتلا هستند.
چاقی می تواند خطر ابتلاء به برخی مشکلات سلامتی همچون بیماری های مفصلی مانند پوکی استخوان را افزایش دهد. وقتی فردی وزن زیادی را حمل می کند، فشار بیشتری بر روی زانوها، باسن و مچ پا وارد می شود.
اکنون، محققان کالج امپریال لندن در بریتانیا و دانشگاه کپنهاگ در دانمارک دریافته اند که سطح بالای کافئین در خون در یک دوره طولانی امکان دارد به حفاظت از بدن در مقابل چاقی و بیماری های مفصلی کمک نماید.
دکتر «دیپندر گیل»، دانشمند بالینی در امپریال کالج لندن و نویسنده اصلی این مطالعه، اظهار داشت: «مقدار کافئینی است که در خون در گردش است بر عملکردهای بدن تاثیر می گذارد.»
علاوه بر این، محققان به بررسی گونه های ژنتیکی در رابطه با متابولیسم کافئین و چگونگی تأثیرگذاری و تجزیه سطوح کافئین در گردش خون، که به کافئین پلاسما هم مشهور است، پرداختند.
وی در ادامه اضافه کرد: «استفاده از داده های ژنتیکی انسانی در مقیاس بزرگ ما را قادر ساخت تا بینش بالینی مرتبط سریع و مقرون به صرفه در مورد تأثیرات کافئین پلاسما بر طیف وسیعی از صفات و تشخیص ها عرضه کنیم».
در این مطالعه، محققان دریافتند که افزایش طولانی مدت کافئین در گردش خون امکان دارد به کاهش وزن بدن و خطر ابتلاء به پوکی استخوان در فرد کمک نماید.
آنها همینطور شواهد ژنتیکی قبلی را در مورد اثر محافظتی کافئین پلاسما بر خطر چاقی افراد تأیید کردند.
اما این که یک فرد چقدر باید کافئین مصرف کند تا به صورت بالقوه خطر چاقی یا سلامت مفاصل خویش را کم کند، برخی مطالعات نشان داده اند که ۳ میلی گرم کافئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن کافی است.
ازاینرو، به قول محققان، کسی که حدود ۷۰ کیلوگرم وزن دارد به ۲۱۰ میلی گرم کافئین نیاز دارد که کمی بیشتر از ۲ فنجان قهوه است.
با این حال، محققان تاکید می کنند که واکنش هر فرد به کافئین متفاوت می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب