محققان دانشگاه هاروارد می گویند؛
برای حفظ طولانی مدت وزن از مصرف گوشت اجتناب کنید
به گزارش آقای هویج، تحقیقات جدید شواهد بیشتری عرضه می دهد که مصرف سبزیجات، غلات کامل و محصولات لبنی کم چرب در دراز مدت مفید هستند.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «بینکای لیو»، نویسنده اصلی این مطالعه از بخش تغذیه دانشگاه هاروارد، اظهار داشت: «ما دریافتیم همه رژیم های کم کربوهیدرات در مورد مدیریت وزن در طولانی مدت یکسان نیستند.»
در این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۱۲۳۰۰۰ بزرگسال سالم را که بخشی از مطالعات تحقیقاتی بزرگ بین سالهای ۱۹۸۶ و ۲۰۱۸ بودند، تحلیل و بررسی کردند.
شرکت کنندگان هر چهار سال یکبار رژیم غذایی و وزن خویش را گزارش کردند و بر مبنای پایبندی به پنج نوع رژیم کم کربوهیدرات امتیاز گرفتند. این رژیم ها شامل پروتئین های حیوانی، پروتئین های گیاهی و پروتئین هایی بودند که بر پروتئین های حیوانی، چربی های ناسالم و غلات فرآوری شده تاکید داشتند.
رژیم های کم کربوهیدرات سرشار از پروتئین، چربی و کربوهیدرات از منابع گیاهی سالم با افزایش کُندتر وزن در طولانی مدت مرتبط بودند.
شرکت کنندگانی که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات یا حیوانی را دنبال می کردند، به صورت میانگین اضافه وزن بیشتری نسبت به افرادی که یک برنامه غذایی سالم کم کربوهیدرات را دنبال می کردند، در طول زمان داشتند.
این مطالعه نشان داد که این ارتباط برای شرکت کنندگانی که اضافه وزن داشته یا چاق بودند، جوان تر از ۵۵ سال بوده و / یا فعالیت بدنی کمتری داشتند، قوی تر بود.
به گفته دکتر لیو: «یافته های ما می تواند طرز فکر ما را در مورد رژیم های غذایی کم کربوهیدرات متحول کند و نشان دهد که ابتکارات بهداشت عمومی باید به ترویج الگوهای غذایی که بر غذاهای سالم مانند غلات کامل، میوه ها، سبزیجات و محصولات لبنی کم چرب تاکید دارند ادامه دهند.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب