محققان پی بردند؛
تأثیر عصاره کاکائو در کاهش ریسک زوال شناختی سالمندان
به گزارش آقای هویج، تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف روزانه مکمل های عصاره کاکائو امکان دارد به تقویت عملکرد شناختی در افراد مسن کمک نماید.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، خیلی از مداخلات سبک زندگی می تواند خطر ابتلاء به زوال عقل را کاهش دهند، همچون رژیم غذایی بهتر، فعالیت بدنی منظم، و خواب خوب.
یک کارآزمایی بالینی تصادفی جدید نشان داد افراد مسنی که به مدت دو سال روزانه از مکمل عصاره کاکائو استفاده می کردند، شاهد پیشرفت اندکی در زوال عملکرد شناختی بودند.
با این حال، این مزایا تنها در افرادی مشاهده شد که در شروع مطالعه کیفیت رژیم غذایی پایین تری داشتند. کسانی که دارای الگوهای غذایی سالم بودند، تقویت مشابهی در شناخت مشاهده نکردند.
«چیراگ ویاس»، محقق ارشد از بخش روانپزشکی در بیمارستان عمومی ماساچوست در بوستون اظهار داشت: «یافته ها امکان استفاده از رژیم های غذایی یا مکمل های غنی از فلاوانول را برای تقویت عملکرد شناختی در بین افراد مسن باکیفیت رژیم غذایی پایین تر می افزاید.»
فلاوانول ها که به عنوان فلاوان -۳- اول ها هم شناخته می شوند، زیردسته ای از ترکیبات گیاهی موسوم به فلاونوئیدها هستند. فلاوانول ها در چای، محصولات مبتنی بر کاکائو، انگور، سیب و انواع توت ها یافت می شوند.
شرکت کنندگان در هنگام ثبت نام در مطالعه تحت آزمایش های شناختی قرار گرفتند. وقتی محققان داده های کل گروه را بررسی کردند، مکمل های روزانه عصاره کاکائو تأثیری بر شناخت کلی افراد نداشت.
با این حال، هنگامی که در شروع مطالعه به افرادی باکیفیت رژیم غذایی پایین تر نگاه کردند، افرادی که روزانه مکمل های کاکائو مصرف می کردند، تغییرات نسبتاً بهتری در عملکرد شناختی و اجرایی کلی داشتند.
اگرچه این مطالعه فواید بالقوه مکمل های کاکائو را بر روی شناخت افراد باکیفیت رژیم غذایی پایین تر نشان می دهد، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
محققان می گویند خیلی زود است که مکمل های عصاره کاکائو را برای بهبود عملکرد شناختی سفارش نماییم.
منبع: آقای هویج
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب