رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی:
صبحانه یک وعده غذایی مهم می باشد
به گزارش آقای هویج، رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اهمیت خوردن صبحانه دانش آموزان تاکید نمود.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، فرشته فزونی اظهار داشت: خانواده ها تلاش کنند شام زودتر صرف شود و در صورت امکان دانش آموز شب ها در ساعت معینی بخوابد تا بتواند بامداد زودتر از خواب بیدار شود و وقت و اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشد. وی با تکیه بر این که کودکان باید سحرخیزی، نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده را یاد بگیرند؛ از والدین خواست صبحانه را بعنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کرده و تلاش کنند هر روز با فرزندان خود صبحانه بخورند تا مشوق خوبی برای کودک و نوجوان باشند. فزونی، یکی از علل نخوردن صبحانه توسط دانش آموزان را تکراری و یکنواخت بودن آن برشمرد و تصریح کرد: تنوع در صبحانه، دانش آموز را به خوردن صبحانه تشویق می کند. وی با سفارش به تهیه صبحانه سالم و مقوی برای دانش آموزان پیشنهاد کرد: برای تنوع بخشیدن به صبحانه دانش آموزان میتوان از غذاهایی مثل فرنی، شیربرنج، حلیم، عدسی، نان و پنیر و گردو، کنجد، ارده و شیره، نان و تخم مرغ و گوجه فرنگی، نان و کره و عسل، مربای خانگی، پودینگ شیر، عسل و میوه، شیر به همراه خرما و عسل استفاده نمود.
منبع: آقای هویج
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب