انواع قهوه در منوی کافی شاپ انواع قهوه همه ما آنجا بوده ایم و در یک کافی شاپ مورد علاقه در صف ایستاده ایم و عرق کرده ایم زیرا از تفاوت بین دم کرده سرد و قهوه کلاسیک سرد مطمئن نیستیم.
آیا همه انواع قهوه را میشناسید و می دانید در زبان انگلیسی به ان چه می گویند؟ ما در این مطلب سعی می کنیم همه انواع قهوه را به شما نشان دهیم تا بهتر بتوانید با آن اشنا شوید و در سفارشتان در یک کافی شاپ به هیچ وجه به مشکل نخورید.
خبر خوب: ما همه موارد را از تفاوت دانه های قهوه عربیکا و روبوستا گرفته تا همه راه های تهیه فنجان جو مورد علاقه خود را شرح می دهیم. سفت بچسب. ما در اعماق نوشیدنی صبحگاهی شما غواصی می کنیم.
لیست انواع دانه قهوه
دانه های قهوه انواع مختلف دانه های قهوه در سوپرمارکت های تهران ، دو نوع دانه قهوه برای فروش پیدا می کنید: Arabica و Robusta. شاید از خود بپرسید ، آیا تفاوتی بین Arabica و Robusta وجود دارد؟ آه ، قطعاً وجود دارد.
دانه قهوه عربیکا چیست
قهوه عربیکا گونهای از گیاه قهوه است که در اصل در کوههای یمن در شبهجزیره عربستان رشد میکند. این گونه از قهوه در ارتفاعات جنوبغربی اتیوپی و جنوبشرقی سودان هم رشد میکند. همچنین با نامهای «قهوه کوهی» و «درختچه قهوه عربستان» هم شناخته میشود. این نوع از قهوه خالصترین قهوه ی موجود در دنیاست.
عربیکا Arabica محبوب ترین نوع قهوه است ، دست پایین. بسته به اینکه از چه کسی می پرسید ، بسیاری از علاقه مندان به قهوه به دلیل طعم و مزه آن ، استفاده از دانه های عربیکا را ترجیح می دهند. به طور معمول برای قهوه سیاه استفاده می شود ، دانه های عربیکا طعم شیرین تر و پیچیده تری دارند که می توانید مستقیم بنوشید. نکته خنده دار این است که ، گرچه محبوب ترین آن است ، اما به اندازه روبوستا کافئین ندارد.
دانه قهوه روبوستا چیست
قهوه ربوستا Robusta از دانه گیاه قهوه کانفورا تهیه میگردد. این قهوه گونهای مقاوم با اسیدیته کم و تلخی بالا است. قهوه کانفورا بهطور معمول به عنوان همخانواده قهوه روبوستا شناخته میشود، که عمدتاً در تهیه قهوه فوری و اسپرسو مورد استفاده قرار میگیرد.در حالی که Arabica محبوب ترین است ، Robusta ارزان تر و قوی تر است. به دلیل طعم تلخ آن ، معمولاً Robusta را برای نوشیدنی های اسپرسو و در مخلوط های قهوه فوری مشاهده خواهید کرد. اگر صبح روز دوشنبه شما عقب افتاده است ، به دنبال یک فنجان قهوه باشید که از دانه های روبوستا استفاده می کند. مقدار بالای کافئین آنها شما را بیدار می کند!
انواع نوشیدنی های قهوه در کافه
اسم انواع نوشیدنی Latte ، americano ، affogato … این همه کاری است که می توانید با چند لوبیا کوچک انجام دهید دیوانه کننده است. چه تازه وارد قهوه باشید و چه خود را یک متخصص قهوه می دانید ، انواع مختلفی از نوشیدنی های قهوه برای کشف وجود دارد. در اینجا برخی از محبوب ترین انواع سفارشات دوستداران قهوه در سراسر کشور آورده شده است.
قهوه سیاه بلک چیست
قهوه سیاه به همان سادگی که با دانه های قهوه آسیاب شده در آب گرم غوطه ور شده و گرم سرو می شود ، ساده است. و اگر می خواهید فانتزی به نظر برسید ، می توانید قهوه سیاه را به نام مناسب آن صدا کنید: cafe noir.
کافه لاته چیست
کافه لاته نوعی نوشیدنی قهوهاست از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده. کافه لاته در لغت به معنای قهوه و شیرمیباشد و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا بخار داده شده ترکیب کرده و رویش را با کف شیر میپوشانند. این نوشیدنی معمولاً در فنجان سرو میشود
کاپوچینو چیست
Cappuccino کاپوچینو یک لاته است که با کف بیشتری نسبت به شیر بخار پز تولید می شود و اغلب روی آن پودر کاکائو یا دارچین پاشیده می شود. بعضی اوقات می توانید انواع مختلفی را پیدا کنید که از خامه به جای شیر استفاده می کنند یا از ترکیباتی که باعث ایجاد عطر و طعم می شوند نیز استفاده کنند.
آمریکانو چیست
قهوه امریکانو یا (Cafe Americano) از ترکیب اسپرسو و مقداری آب جوش تهیه می شود و طعم اسپرسو را دارد. در هنگام درست کردن این قهوه، آب داغ سبب تضعیف اسپرسو شده و حجم قهوه افزایش می یابد.
اسپرسو چیست
اسپرسو (به ایتالیایی: Espresso) گونهای قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شدهاست.
اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار بسیار از میان دانههای آسیاب شده قهوه تهیه میشود.
اسپرسو یک قهوه دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است. اسپرسو را لوییجی بتزرا، صاحب یک شرکت تولیدی در سال ۱۹۰۳ اختراع کرد.
اسپرسو دوپیو چیست
اسپرسو دوپیو یک شات دوبل است که با استفاده از دو برابر مقدار قهوه آسیاب شده در یک سبد پورتافیلتر با اندازه بزرگتر استخراج می شود. این عمل منجر به آماده شدن 60 میلیلیتر نوشیدنی میشود که دو برابر مقدار یک شات اسپرسو است. Doppio در ایتالیایی به معنی چند برابر است . به دلیل استاندارد بودن آن در قضاوت در مورد کیفیت اسپرسو در مسابقات باریستا ، که در آن چهار اسپرسو تکی با استفاده از دو پورتافیلتر دوتایی تهیه میشود ، معمولا دوبل استاندارد نیز نامیده میشود.
دوپیو یا اسپرسو دوتایی یک نوشیدنی اسپرسو است که اغلب در کافیشاپها یافت میشود. اسپرسو از دانههای اسپرسو برشته شده تیره تهیه میشود که ریز آسیاب شده و محکم فشرده میشوند. به دلیل طعم قوی آن، بسیاری از مردم طعم و/یا شیر را به اسپرسو اضافه میکنند، اما دوپیو بدون هیچ کدام سرو میشود.
در مقابل، یک شات اسپرسو، انفرادی (“تک”) نامیده میشود و به این دلیل تهیه شده است که حداکثر مقدار قهوه آسیاب شده ای است که عملا میتواند توسط دستگاه های اسپرسوساز اهرمی استخراج شود. در اکثر کافه های خارج از ایتالیا، دوپیو شات استاندارد است. از آنجایی که به یک سبد پورتافیلتر کوچکتر نیاز دارند، نماهای انفرادی اغلب با ساختن یک دوپیو در یک پورتافیلتر دو دهانه و تنها ارائه یکی از جریان ها تولید میشوند. جریان دیگر ممکن است دور ریخته شود یا در نوشیدنی دیگری استفاده شود.
شات های اسپرسو که به درستی تهیه شده و به سرعت سرو میشوند، طعم قهوه ای قوی با طعم کمی شیرین دارند.
شات هایی که خیلی طولانی کشیده میشوند و به موقع سرو نمی شوند طعم بسیار تلخی دارند. یاد بگیرید که چگونه شات های عالی برای اسپرسوی دوبل عالی بکشید.
Doppio ( DOH-pee-OH ) : دوپیو به معنای دوبل ایتالیایی است و به این معنی است که شما میخواهید دو شات اسپرسو داشته باشید. اندازه استاندارد اسپرسو در بسیاری از کافیشاپ ها است.
کورتادو چیست؟
کورتادو نوعی قهوه گرم است که از اسپرسو مخلوط شده با مقدار تقریباً یکسان شیر گرم برای کاهش اسیدیته قهوه تشکیل شده است. شیر موجود در یک کورتادو مانند بسیاری از نوشیدنی های قهوه ایتالیایی، جوشیده شده است!
کلمه cortado، از فعل اسپانیایی cortar (برش) است، به معنای رقیق کردن است، و می تواند به انواع مختلفی از قهوه یا نوشیدنی های اسپرسو در سراسر اسپانیا، پرتغال و کوبا اشاره کند.
همه ما با توجه به دغدغه ها و مشغله هایی که در دنیای امروز داریم خیلی وقتا با دیدن یه خوابه بد صبح که بیدار میشیم سرحال نیستیم! و می گردیم دنبال خوردن یک چای و یا یک قهوه با طعم خوب که انرژی مون برگرده و بتونیم سریع کارهامون رو شروع کنیم!
یکی از پیشنهادهای ما یاد گرفتن و امتحان کردن انواع قهوه هست تا بتونید در این جور مواقع هر کدوم رو که بیشتر باب میل تون هست رو سریع درست کنید و حالتون رو خوب کنید! قهوه کورتادو یکی از اونهاست!
قهوه گالائو چیست
این نوشیدنی گرم قهوه Galão که از پرتغال منشأ گرفته است ، ارتباط نزدیکی با لاته و کاپوچینو دارد. تنها تفاوت این است که حاوی حدود دو برابر شیر کف است ، و در مقایسه با دو شیر دیگر نوشیدنی سبک تری است.
لانگو چیست
لانگو (به ایتالیایی: Lungo) یک نوع از انواع اسپرسو میباشد که نوشیدنی برخلاف ریسترتو و به میزان بیشتر نسبت به اسپرسو دارای عصارهگیری بیشتر و کافئین بیشتر در نتیجه حجم بیشتر میباشد.
لانگو یک نوع از انواع اسپرسو می باشد که با دستگاه اسپرسوساز تهیه می شود این نوشیدنی به میزان بیشتر نسبت به اسپرسو دارای عصارهگیری و در نتیجه حجم بیشتر است. این قهوه از اسپرسو تلخ تر است اما به نسبت از آن ضعیف تر می باشد.
(lungo) به معنی “طولانی” است و اصالت ایتالیایی دارد برخلاف سایر سبک های قهوه ، در ایتالیا افزودن شکر به این قهوه غلیظ معمول است و خیلی شبیه اسپرسو به نظر می رسد.
اساس لانگو “Lungo” اسپرسو است ، اما زمان استخراج آن طولانی تر است ، به طوری که معمولاً یک اسپرسو با استفاده از حدود ۳۰ میلی لیتر آب به مدت ۱۸ تا ۳۰ ثانیه درست می شود اما برای تهیه لانگو از دو برابر آب معمول مورد استفاده برای اسپرسو استفاده می شود به خاطر استفاده از همین آب اضافی، عصاره گیری لانگو حدودا یک دقیقه طول می کشد.
اسپرسو ماکیاتو یا کافه ماکیاتو
کافه ماکیاتو /kafˈfɛ *makˈkja:to/ یا اسپرسو ماکیاتو نام نوعی نوشیدنی ایتالیایی با پایهٔ قهوه است که از ترکیب اسپرسو مقدار خیلی کمی شیر درست میشود در ایتالیایی کافه بهمعنای قهوه و ماکیاتو بهمعنای «خالخال»، «نشاندار» یا «لکهدار» شدهاست و در این نوشیدنی، اشاره به مقدار خیلی کم شیری دارد که پس از آمادهسازی به صورت …
کافه موکا چیست
کافی موکا (به ایتالیایی: Caffè mocha) و یا (به ایتالیایی: Mocaccino موکاچینو) نوع شکلاتی کافه لاته است. مانند یک کافه لاته بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه میشود اما به آن شکلات شیرین غالباً به شکل پودر کاکائو اضافه میشود. موکا را همچنین میتوان با شکلات تلخ یا شیرشکلاتی تهیه نمود. در برخی کشورها و گویشها کافه موکا را با نام موکاچینو میشناسند.
منظور از کافه موکا میتواند شکلات داغ که به آن مقداری قهوه اسپرسو اضافه شده است باشد. مانند کاپوچینو یک قهوه موکا میتواند شامل یک لایه شیر یا خامه به جای شکلات داغ در بالایش باشد.
همچنین میتوان برای خوشمزه تر کردن نوشیدنی اندکی پودر کاکائو یا مارشملو به سطح آن اضافه کرد.
نوع سفید قهوه موکا مانند نوع اصلی تهیه میشود فقط به جای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده میشود.
در ادامه مقاله آموزش انواع به صورت ویدیو آموزشی در لینک زیر
https://amarobarista.com/types-of-coffee/