نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد؛
مصرف دو وعده گوشت در هفته ریسک دیابت را زیاد می کند
به گزارش آقای هویج، طبق یک مطالعه جدید، تنها مصرف دو وعده گوشت قرمز در هفته- فرآوری شده یا فرآوری نشده- می تواند خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را تا ۶۲ درصد افزایش دهد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «شیائو گو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، می گوید: «افزایش نسبی مصرف گوشت، حتی با دو وعده گوشت قرمز در هفته با افزایش ریسک ابتلاء به دیابت همراه می باشد. یافته های ما نشان داده است که جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئین گیاهی سالم، مانند آجیل و حبوبات، یا مصرف متوسط غذاهای لبنی، خطر ابتلاء به دیابت را می کاهد.»
گو اظهار داشت: «یک وعده گوشت قرمز فرآوری نشده حدود ۸۵ گرم گوشت گاو یا بره است. یک وعده گوشت قرمز فرآوری شده حدود ۲۸ گرم بیکن یا ۵۷ گرم هات داگ، سوسیس، سالامی، یا سایر گوشت های قرمز فرآوری شده است.»
او اظهار داشت: «گوشت قرمز معمولا سرشار از چربی اشباع شده است و چربی اشباع نشده چندگانه کمی دارد.»
وی توضیح داد: «مطالعات نشان داده است که چربی اشباع شده می تواند عملکرد سلول های بتا و حساسیت به انسولین را کم کند که منجر به دیابت نوع ۲ می شود.»
گو اظهار داشت: «گوشت قرمز همینطور دارای میزان بالایی از آهن هِم است که استرس اکسیداتیو و مقاومت به انسولین را زیاد می کند و عملکرد سلول های بتا را از راه محصول جانبی ترکیبات اکسید نیتریک مختل می کند. در مورد گوشت های قرمز فرآوری شده، نیترات ها و فرآورده های جانبی آن هم زیاد است که سبب اختلال عملکرد سلولی و مقاومت به انسولین می شود.»
برای این مطالعه، محققان داده های در ارتباط با حدود ۲۱۷۰۰۰ شرکت کننده را جمع آوری کردند.
رژیم غذایی آنها تا ۳۶ سال با پرسشنامه های غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت. در این زمان بیشتر از ۲۲۰۰۰ شرکت کننده به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.
افرادی که بیشترین میزان مصرف گوشت قرمز را داشتند در مقایسه با افرادی که پایین ترین میزان مصرف را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند.
تیم تحقیق دریافت که هر وعده اضافه مصرف روزانه گوشت قرمز فرآوری شده با ۴۶ درصد خطر بیشتر و هر وعده اضافه روزانه گوشت قرمز فرآوری نشده با ۲۴ درصد افزایش ریسک مرتبط می باشد.
آنها پی بردند که جایگزینی روزانه یک وعده گوشت قرمز با پروتئین دیگری مانند آجیل یا حبوبات می تواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کم کند. به قول محققان، جایگزینی با یک وعده لبنیات، امکان دارد خطر ابتلاء به این بیماری را تا ۲۲ درصد کم کند.
گو اظهار داشت: «پروتئین های گیاهی مانند آجیل و حبوبات همچون سالم ترین منابع پروتئینی هستند.»
وی اظهار داشت: «پیشگیری از دیابت مهم می باشد چونکه این بیماری به خودی خود یک مرتبه جدی است و همینطور یک عامل خطر اصلی برای بیماری های قلبی عروقی و کلیوی، سرطان و زوال عقل است.»
او اظهار داشت: «یافته های ما قویاً تأیید می کند که اتخاذ این راهکار غذایی به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و نتایج آن در افراد کمک می نماید، که در نهایت سلامت و رفاه مردم را در سراسر دنیا بهبود می بخشد.»
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب