رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛
زیاده روی در مصرف نمک چه عارضه هایی دارد
به گزارش آقای هویج، رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از مصرف زیاد نمک بعنوان یکی از عوامل اثرگذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی نام برد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، فرشته فزونی، ضمن اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن بعنوان یکی از عوامل تاثیر گذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، اظهار داشت: طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چایخوری) و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی و عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است. به نقل از ایشان، این میزان نمک شامل نمک های پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و…، هم می شود که باید مورد توجه قرار گیرد. فزونی تصریح کرد: اگر مقدار نمک افزوده شده به غذا به تدریج کاهش پیدا کند در مدت چند هفته ذائقه افراد به غذای کم نمک عادت می کند. رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به شروع سال تحصیلی جدید به والدین سفارش کرد از غذاهای تهیه شده در منزل و تنقلات سالم شامل میوه، آجیل خام و بدون نمک، ساندویچ های خانگی بعنوان میان وعده کودکان و نوجوانان استفاده نمایند و فرزندان خویش را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهند.
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب