مطالعات نشان می دهد؛

گوشت قرمز و قند عامل بروز سرطان روده در افراد جوان

گوشت قرمز و قند عامل بروز سرطان روده در افراد جوان به گزارش آقای هویج، به قول محققان، مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز و قند با افزایش ریسک مبتلا شدن به سرطان مرتبط می باشد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات جدید نشان داده است عوامل محیطی، همچون مصرف گوشت قرمز و قند، امکان دارد در افزایش بروز سرطان روده بزرگ در میان جوانان نقش داشته باشد.
این تحقیق نشان داد که افراد زیر ۵۰ سال مبتلا به سرطان کولورکتال (سرطان روده بزرگ) در مقایسه با بیماران مسن تر، میزان پایین تری از سیترات- محصول جانبی تبدیل غذا به انرژی - داشتند.
این مطالعه همینطور تفاوت های قابل توجهی را در متابولیسم پروتئین و کربوهیدرات نشان داد که نشان داده است مصرف گوشت قرمز و قند به صورت بالقوه می تواند در ایجاد سرطان روده بزرگ در گروههای سنی جوان تر نقش داشته باشد.
به گفته محققان، طی دو تا سه دهه گذشته تشخیص سرطان روده بزرگ در میان افراد جوان افزایش پیدا کرده است.
دلیل دقیق این روند اخطار دهنده نامشخص است، اما با داده های اخیر به دست آمده، حالا شواهدی از این فرضیه وجود دارد که عوامل محیطی امکان دارد مسئول این افزایش باشند.
این یافته ها از آن حکایت می کند که عواملی مانند مصرف بیش از اندازه نوشیدنی های شیرین شده با قند یا گوشت قرمز و همینطور چاقی، امکان دارد از عوامل خطر ابتلاء به سرطان کولورکتال در سنین جوانی باشد.
محققان می گویند: «اکثر دستورالعمل ها محدود کردن مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده را سفارش می کنند، بخصوص اگر سابقه قبلی سرطان در خانواده باشد. علاوه بر این، الکل یک فاکتور سرطان زا اصلی است و باید تا حد امکان از مصرف آن هم اجتناب شود.»


منبع:

1402/03/27
11:24:10
5.0 / 5
436
تگهای خبر: بیمار , چاقی , سرطان , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری