محققان پی بردند؛

زیاده روی در مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به سرطان پوست را زیاد می کند

زیاده روی در مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به سرطان پوست را زیاد می کند به گزارش آقای هویج نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است دوستداران ماهی امکان دارد تا حدی با افزایش ریسک مبتلا شدن به ملانوم (نوعی سرطان پوست) مواجه باشند.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان بیشتر از ۴۹۰ هزار آمریکایی مسن را زیر نظر گرفتند و دریافتند ۲۰ درصد با بیشترین مصرف ماهی، تقریباً یک چهارم بیشتر در معرض خطر ابتلاء به این بیماری در خلال ۱۵ سال بودند، در مقابل ۲۰ درصدی که کمترین مصرف ماهی را داشتند.
با این حال، کارشناسان تاکید نمودند که یافته ها فقط یک رابطه را نشان می دهند و نمی توانند مستقیماً غذاهای دریایی را عامل این مورد دانست.
«یونیونگ چو»، محقق اصلی از دانشگاه براون رودایلند، اظهار داشت: «دلیل این رابطه مشخص نمی باشد. اما یک فرضیه این است که ماهی عامل بروز سرطان پوست نیست، بلکه وجود آلاینده هایی مانند جیوه و PCB ها که می توانند در سطوح نسبتاً بالایی در بعضی از ماهی ها وجود داشته باشند، عامل این ارتباط هستند.»
چو تصریح کرد: «تحقیقات گذشته قرار گرفتن در معرض جیوه را با خطرات بالاتر ملانوم و سایر سرطان های پوست مرتبط دانسته است.»
با این حال، او اظهار داشت: «نظریه آلاینده ها دقیقاً همین است. این نخستین مطالعه ای است که این ارتباط را نشان داده است. ما به تحقیقات بیشتری برای تکرار این یافته ها نیاز داریم تا بتوانیم هر گونه سفارش غذایی را عرضه دهیم.»
این یافته ها، بر مبنای بررسی ۴۹۱۰۰۰ آمریکایی ۵۰ تا ۷۱ ساله است که به مدت ۱۵ سال تحت نظر بودند. در ابتدا، آنها پرسشنامه هایی را در مورد رژیم غذایی، ورزش و عادات سیگار و نوشیدنی تکمیل کردند.
در طول دوره مطالعه، فقط بیشتر از ۵۰۰۰ شرکت کننده مبتلا به ملانوم بدخیم تشخیص داده شدند، در حالیکه تقریباً ۳۳۰۰ نفر به ملانوم خفیف مبتلا شدند، حالتی که سلول های ملانوم "پیش سرطانی" در لایه بالایی پوست هستند اما به لایه های عمیق تر نفوذ نکرده اند.
تیم تحقیق دریافت افرادی که در ۲۰ درصد اول بیشترین میزان مصرف ماهی قرار داشتند، در مقایسه با شرکت کنندگانی که پایین ترین میزان ماهی را مصرف می کردند، ۲۲ درصد بیشتر در معرض خطر ملانوم بدخیم و ۲۸ درصد بیشتر در معرض خطر ملانوم خفیف قرار داشتند. گروه با بیشترین میزان مصرف، معمولا روزانه ۴۳ گرم ماهی مصرف می کردند.
به گفته محققان، مطالعات آینده می تواند بررسی کند که آیا گونه های خاص ماهی با خطر بالاتر ملانوم مرتبط هستند یا خیر.

1401/03/24
20:54:41
5.0 / 5
281
تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری