تولید كیت هایی برای اعلام دقیق تاریخ انقضای مواد غذایی
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از ساخت سنسورهایی برای اعلام تاریخ انقضای مواد غذایی اطلاع داد.
به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، دکتر پهلوان لو در نشست خبری امروز به مناسبت روز جهانی امنیت غذایی، ارتقای سطح سلامت جامعه را از رسالت های موسسه علوم و صنایع غذایی نام برد و اضافه کرد: در این راستا به منظور پایش سریع مواد غذایی کیت هایی را برای شناسایی آلاینده ها طراحی کردیم، بگونه ای که اگر این سنسورها در بسته بندی مواد غذایی قرار گیرد، می تواند میزان آلایندگی های موجود را اندازه گیری نماید.
وی افزود: علاوه بر آن کیت هایی را به مرحله ساخت رسانده ایم که با قرار گرفتن بر روی بسته بندی محصولات غذایی با ایجاد تغییر رنگ در آن، قادر به اعلام تاریخ انقضای مواد غذایی است.
پهلوان لو عدم نگهداری مواد غذایی را از علل افزایش ضایعات مواد غذایی در کشور دانست و افزود: به منظور رفع این مشکل مرکزی را در این موسسه با همکاری بخش خصوصی تجهیز کردیم که در آن با استفاده از روش پلاسمای سرد علاوه بر افزایش ماندگاری غذا، بار میکروبی آنرا کم می کنند، بدون آنکه به ماده غذایی صدمه ای وارد شود.
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی افزود: علاوه بر آن در این موسسه محصولی را عرضه نموده ایم که می تواند ۹۰ درصد از آلاینده های زیستی را کم کند که این محصول برای مواد خام کشاورزی قابل استفاده می باشد.
وی مواد خام کشاورزی را شامل هر گونه محصول کشاورزی غیر فرآوری شده دانست و افزود: با استفاده از این محلول میوه و سبزیجات سالم می تواند وارد سبد خانوارها شود.
منبع: آقای هویج
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب