آشپزی در حقیقت هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه، مطبوع و سالم است. در دنیای مدرن امروز مردم باز هم به خوردن غذاهای مختلف متنوع و سالم تمایل زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد و آشپز حرفه ای فردی است که تا جایی که امکان دارد، نه تنها با انواع غذاها آشنا بوده، بلکه با خواص و فواید تقریبی آنها آشنا باشد. همچنین پایه و اساس آشپزی نیاز به دانش، مهارت و تحصیلات لازم می باشد زیرا آشپزی به یک حرفه ی کاملا تخصصی تبدیل شده که شما با یک جستجو در اینترنت متوجه خواهید شد که کلاس آشپزی شیرین بیان بیشترین و متنوع ترین دوره ها را برای علاقه مندان این حرفه در نظر گرفته است.
لیست دورهای آموزشگاه آشپزی :
آشپز درجه ١:
آموزش آشپزی ۵۰ مدل غذاهای سنتی، غذاهای فانتزی، غذاهای ملل، سالاد،پیش غذا......
آشپز درجه ٢:
آموزش آشپزی ٨۰ مدل غذاهای سنتی،غذاهای فانتزی، غذاهای ملل، سالاد، پیش غذا...
طباخ آبزیان
آشپزی سنتی
آموزش کباب40
آموزش فینگر فود
سالاد ساز و اردورساز
آشپزی با مایکروویو
دوره های آموزشگاه شیرینی پزی :
دوره های آموزش شیرینی پزی و کیک درکلاس شیرینی پزی شامل ١٢ دوره مجزا در زمینه آموزش پخت شیرینی،کیک و دسر به صورت تخصصی و صنعتی،آموزش شیرینی پزی و معیار های صحیح پخت شیرینی به روش قنادی، با هدف ارتقا آموزش پخت و تهیه شیرینی های خشک و شیرینی تر،اموزش انواع شیرینی های فانتزی،آموزش شیرینی های سنتی،آموزش تزیین روی شیرینی،آموزش کیک،دسر،شکلات،کیک تولد و کیک نامزدی،طراحی روی کیک،دکوراتوری کیک،کار با خامه و فوندانت،گاناش کشی،آموزش اساسی فوندانت،آموزش کیک های کافی شاپی و گز سازی و نانوای نانهای حجیم شده با بهترین معیارها و متدهای روز در حال فعالیت می باشد.
لیست دورهای های آموزش شیرینی پزی :
شیرینی پز درجه ١:
آموزش ٣۰ مدل شیرینی تر و خشک از قبیل رول بستنی،انواع پای شارلوت و بنیه میوه، ترایفل با رولت..
شیرینی پز درجه ٢ :
آموزش ۵۰ مدل شیرینی تر و خشک از قبیل نان برنجی، نخودچی،مافین، دانمارکی، ملکه بادام، دوناتس پفکی...
کیک ساز ترساز
شیرینی های بدون فر
شیرینی پز شیرینی های خشک
دوره های آموزشگاه فست فود :
در جوامع امروزی که زندگی به سمت غذاهای فست فود رفته و تعداد رستوران ها و فودکورت ها افزایش یافته حتما راه اندازی فست فود ایده ی مناسب و سودآوری خواهد بود.شما با جستجو در اینترنت می توانید مقالات و اطلاعات خوبی بدست آورید ولی همه ی اینها مطالب تئوری هستند که برای راه اندازی کسب و کار لازم است ولی کافی نیست. یعنی اگر تا به حال تجربه ای در این گونه کسب و کارها نداشته باشید، نمی توانید به راحتی مطالب تئوری را در پروژه ی عملی به کار بگیرید ولی با شرکت در دوره های کلاس فست فود شیرین بیان این امر بسیار آسان تر و بی نقص خواهد بود.
لیست دورها های آموزش فست فود :
پيتزا ( ٣ مدل خمير پيتزا ) ايتاليايی، آمريكايی،ايرانی
پيتزاهای ويژه شيرين بيان( بدون نان، gold ، يونانی، دبل،كالزونی، سس ميانی، سس سرو)
برگرهای ويژه شيرين بيان( بدون نان، سوخاري،gold، چيزبرگر ويژه شيرين بيان)
ساندويچ های ويژه ( سوپر ويژه، سوپر دبل ويژه شيرين بيان،سس ميانی، سس سرو، دنر كباب)
سوخاری كنتاكيی سوخاری پولكی 3 طعم سيب زمينی سوپر دبل ويژه شيرين بيان
دوره های آموزشگاه کافی شاپ :
کلمه کافی شاپ همیشه تداعی گر فضای دنج و عطر و بوی قهوه است. البته امروز دیگر کمتر کافی شاپی هست که فست فود سرو نکند و انواع ساندویچ و پاستا را در منوی خود نگنجانده باشد. دوره های کلاس کافی شاپ شیرین بیان به طور کامل تمامی نیاز های شما برای داشتن کافی شاپ به روز و مدرن در خود گنجانده است.
لیست دورهای های کافی شاپ :
دوره کافی شاپ – بارتندینگ
آشنایی کامل با ابزارهای استاندارد بارتندینگ و آشنایی با انواع لیوانها
آشنایی متدهای ساخت نوشیدنی طبق استاندارد اروپا
سیروپ شناسی
رنگ شناسی
طعم شناسی
سیگنیچر (نوشیدنی های ابداعی)
انجام بیش از ٢۰ رسپی به صورت عملی شامل ماگاریتاها، ماکتیل ها، آبمیوه های طبیعی، اسموتی
فلیر flair
آیس کافی ها
دسر بستنی های خاص
میلک شیک ها و گلاسه ها
دمنوش ها
دی تاکس ها
دوره کافی شاپ میکسولوژی و باریستا
آشنایی با تاریخچه قهوه
آشَنایی با گونه های قهوه
آشنایی با انواع رست و گرایند قهوه
انواع کاپ ها و نحوه سرو قهوه ها
انجام حداقل ٢۰ رسپی بر پایه اسپرسو
آموزشگاه شیرین بیان با مدیریت سرکار خانم حسینی کارشناس و داور بین المللی صنایع غذائی - مدرس سازمان صداوسیما مفتخر است دوره های آموزشی خود را با تیم حرفه ای خود برگزار کند جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره "٢٢١٢١۰۶۴ " تماس حاصل فرمائید و یا به سایت شیرین بیان مراجعه نمائید. ساعت پاسخگویی از ٩ الی ٢۰