محققان می گویند؛
رژیم غذایی كم چرب خطر سرطان سینه را می كاهد
به گزارش آقای هویج طبق نتایج مطالعه اخیر، رژیم غذایی كم چرب می تواند احتمال مرگ ناشی از سرطان سینه را كم كند و روند پیشرفت دیابت و بیماری قلبی عروق كرونر را كُند نماید.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محققان عنوان می كنند رژیم غذایی كم چرب كه همراه با افزایش مصرف میوه، سبزیجات و غلات است فواید بلندمدتی برای سلامت دارد. دكتر «گارنت اندرسون»، عضو تیم تحقیق از بخش علوم بهداشت عمومی فرد هاچ واشنگتن، در اینباره می گوید: «درحالیكه رژیم های غذایی زیادی دارای فواید كوتاه مدت نظیر كاهش وزن هستند، اما این مطالعه، تاثیرات بلندمدت رژیم غذایی كم چرب را برای سلامت اثبات می كند.» محققان در این مطالعه، حدود 49 هزار زن یائسه را در آمریكا مورد بررسی قرار دادند تا دریابند كه آیا الگوی رژیم غذایی كم چرب باعث كاهش خطر سرطان های سینه و كلوركتال (راست روده) و بیماری قلبی عروق كرونر می شود. آنها دریافتند رژیم غذایی كم چرب، پس از حدود 9 سال تغییر رژیم غذایی، تاثر قابل توجهی بر این مشكلات نداشت. اما پس از مدت طولانی تر 20 سال، آنها به فواید قابل ملاحظه ای دست پیدا كردند. آنها متوجه شدند رژیم غذایی كم چرب باعث كاهش 15 تا 35 درصدی مرگ به هردلیل پس از تشخیص سرطان سینه، 13 تا 25 درصد كاهش دیابت و 15 تا 30 درصد كاهش بیماری قلبی عروق كرونر شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب