به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، متخصصان سلامت و پزشكان تغذیه در این مطالعه یادآور شدند: به نظر می رسد كه این نوع رژیم غذایی خطر مرگ زودرس در افراد چاق را به طور كلی تا ۱۸ درصد می كاهد.
متخصصان علوم پزشكی در اسكاتلند می گویند: كاهش وزن با استفاده از كاهش مصرف كالری با كمك رژیم های غذایی كم چرب كه در عین حال مقدار قند و كربوهیدرات سفید آنها هم پایین باشد ظاهرا خطر مرگ و میر زودرس را در افراد چاق كاهش داده و به طول عمر آنها اضافه می كند.
با این حال در این بازبینی مشخص نشد كه این نوع رژیم غذایی می تواند خطر بیماری قلبی یا سرطان را هم كم كند.
به گفته پزشكان، چاقی مخرب بدن است و با افزایش خطر مبتلا شدن به خیلی از بیماری ها و فاكتورهای خطرزا مثل دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و فشار خون و كلسترول، خطر مرگ زودرس را تشدید می كند.
به گزارش یونایتدپرس، جزئیات این مطالعه در مجله های BMJ انتشار یافته است.