به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، مصرف مقدار بالای نمك برای سلامتی مضر است. همینطور سدیم بالا به طور چشمگیری خطر دیابت نوع دو را افزایش داده و این ماده معدنی كه به طور معمول از نمك گرفته می گردد می تواند خطر نارسایی قلبی را دو برابر كند.
در حقیقت سدیم بالا برای سلامت قلب بسیار مضر است و كارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) معتقدند برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری مزمن باید مصرف نمك را تا ۳۰ درصد كاهش دهیم. همینطور باید مصرف مواد دخانی به همین میزان كاهش داده شود.
مركز كنترل و پیشگیری از امراض آمریكا هم اخطار داده است: انباشت بالای سدیم در رژیم غذایی می تواند خطر فشار خون بالا را افزایش دهد كه فاكتور خطرزای اصلی برای سكته قلبی و مغزی بشمار می رود.
به گفته كارشناسان سلامت، میل به مصرف نمك تحت یك فرآیند عصب شناختی پیچیده است كه تنها بخش هایی از آن مورد بررسی قرار گرفته اند. هر چند اكنون پزشكان و كارشناسان سلامت و تغذیه بر این باورند روشی وجود دارد كه می توان این فرآیند عصب زیست شناختی را تغییر داد.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، به قول آنها خوردن غذاهای تند و تیز می تواند مغز را فریب داده و تمایل به مصرف خوراكی های شور را كم كند.