افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان

افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان به گزارش آقای هویج، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: میزان بازرسی ها نسبت به روزهای عادی 7 تا 8 برابر شده و روزانه حدود 30 هزار نفر بر اماکن غذایی نظارت دارند.



علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با تشدید فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، نظارت های بهداشتی در سراسر کشور بالا رفته است و از ۱۵ اسفند تا ۲۰ فروردین، طرح نظارت های بهداشتی بطور جدی اجرا شده و در طول این مدت، روزانه حدود ۳۰ هزار نفر در روز در سراسر کشور بر اماکن غذایی نظارت دارند.
وی اضافه کرد: بازرسی ها نسبت به روزهای عادی ۷ تا ۸ برابر شده و در همین جهت، موارد مختلفی از تخلفات بهداشتی شناسایی و با متخلفان برخورد شده است و تا حالا تعداد زیادی اخطار صادر شده و تعدادی از واحدهای متخلف نیز پلمب شده اند.
رئیسی تاکید کرد: آمار دقیق این بازرسی ها و برخوردها، بعد از تکمیل مراحل قانونی و تأیید مراجع ذی صلاح، در اولین روزهای کاری بعد از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد.
بازرسی های بهداشتی از رستوران ها تشدید می شود
وی اضافه کرد: بازرسی های بهداشتی از رستوران ها و اماکن عمومی در حال انجام می باشد و تعداد نیروهای بازرس نیز درحال افزایش است تا نظارت بهتری بر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی غذا داشته باشند. در این خصوص، وزارت بهداشت بطور جدی به نظارت و بازرسی از رستوران ها و مراکز فروش غذا پرداخته است تا از انتشار بیماریها پیشگیری کند.


منبع:

1404/01/05
12:03:02
5.0 / 5
41
تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب آقای هویج را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری
آقای هویج، با رژیم های غذایی متنوع و مقالات علمی، شما را در رسیدن به اندام ایده آل یاری می کند