تاجیك تاكید كرد؛
فروش کدام خوراکی ها در بوفه مدرسه ممنوع می باشد
به گزارش آقای هویج، رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از مدیران مدارس خواست نظارت مستقیم بر عرضه مواد خوراکی بوفه ها داشته باشند.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، مجید تاجیک، بر لزوم توجه والدین، مدیران و مربیان به سفارش های کارشناسان بهداشت محیط برای سلامت دانش آموزان تصریح کرد و اظهار داشت: مدیران مدارس باید نظارت مستقیم بر عرضه مواد خوراکی بوفه ها داشته باشند. وی ادامه داد: تنها مواد خوراکی مجاز مطابق دستورالعمل های بهداشتی باید در بوفه مدارس به دانش آموزان ارائه شود. تاجیک افزود: عرضه تنقلاتی مانند آلوچه، لواشک و دیگر تنقلات رایج به شکل فله، بدون بسته بندی و فاقد مشخصات بهداشتی همچون پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا و آدرس کارخانه توسط دستفروشان ممنوع می باشد و مدیران مدارس باید این موارد را به مراکز و شبکه های بهداشت و یا سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت به شماره تماس ۱۹۰ گزارش کنند. رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طبخ غذا در بوفه های مدارس با شرایط غیر بهداشتی یا آماده سازی مواد غذایی در منزل متصدیان را برای توزیع در بوفه مدرسه ممنوع اعلام نمود و اظهار داشت: در صورت عرضه مواد غذایی باید شرایط بهداشتی مطابق با دستورالعمل های مربوطه رعایت شود. تاجیک یادآوری کرد: دربوفه های مدارس باید دیوار، سقف و کف قابل نظافت و گندزدایی باشند ضمن این که وجود سینک ظرفشویی و کاسه روشویی برای بوفه ها لازم است. وی به مدیران مدارس سفارش کرد: اگر بوفه مدرسه فاقد چنین شرایطی است پیش از بهره برداری بهسازی و تجهیز شود. تاجیک از مدیران مدارس خواست نسبت به دریافت کارت بهداشت و گواهینامه اصناف پرسنل آبدارخانه و بوفه پیش از شروع سال تحصیلی اقدام نمایند. وی، دسترسی دانش آموزان و مربیان به مایع صابون را از دیگر مواد قابل توجه برشمرد و بر لزوم نظافت سرویسهای بهداشتی، آبخوری ها و دیگر فضاهای مورد استفاده دانش آموزان تاکید نمود.
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب