تاجیك عنوان كرد؛ توزیع نذورات گرم در ظروف یکبار مصرف گیاهی و سلولزی آقای هویج: رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، تاکید نمود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، مجید تاجیک بر استفاده از ظروف استاندارد (food grade) برای توزیع آب، چای و مواد غذایی اصرار کرد و اظهار داشت: داشتن علامت فودگرید (food grade) نشان دهنده این است که محصول مورد نظر با رعایت پروتکلهای بهداشتی تولید شده و فاقد مواد شیمیایی مضر است. رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده گردد. وی درباب استفاده از ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک (پلی استایرین) برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی های گرم و داغ هشدار داد و تصریح کرد: این ظروف برای نوشیدنی ها با دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد مناسب نمی باشد. تاجیک به هیئت های عزاداری و مسئولان موکب ها سفارش کرد تا حد امکان از نوشیدنی های بسته بندی (پک شده) برای نذورات خود بهره گیرند و برای خنک کردن نوشیدنی ها نیز از یخ های بسته بندی بهداشتی بهره گیرند. منبع: mrhavij.ir 1403/04/23 14:03:07 5.0 / 5 376 تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , پزشك , تولید این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط حفظ محیط زیست در روز طبیعت نیازمند مشارکت جمعی است سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید مراقب غذاهای خانگی ارزان باشید چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴