تاجیك عنوان كرد؛
توزیع نذورات گرم در ظروف یکبار مصرف گیاهی و سلولزی
آقای هویج: رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، تاکید نمود.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، مجید تاجیک بر استفاده از ظروف استاندارد (food grade) برای توزیع آب، چای و مواد غذایی اصرار کرد و اظهار داشت: داشتن علامت فودگرید (food grade) نشان دهنده این است که محصول مورد نظر با رعایت پروتکلهای بهداشتی تولید شده و فاقد مواد شیمیایی مضر است. رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده گردد. وی درباب استفاده از ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک (پلی استایرین) برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی های گرم و داغ هشدار داد و تصریح کرد: این ظروف برای نوشیدنی ها با دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد مناسب نمی باشد. تاجیک به هیئت های عزاداری و مسئولان موکب ها سفارش کرد تا حد امکان از نوشیدنی های بسته بندی (پک شده) برای نذورات خود بهره گیرند و برای خنک کردن نوشیدنی ها نیز از یخ های بسته بندی بهداشتی بهره گیرند.
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب