استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران:
نمک های بدون مهر وزارت بهداشت سم است
آقای هویج: آقای هویج: استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، نمک های بدون مُهر تایید وزارت بهداشت را، مثل سم دانست.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، کوروش جعفریان، با اعلان اینکه امروزه مطالب غیر علمی و شبه علمی بر علم غلبه کرده است، اظهار داشت: رسانه باید با اطلاع رسانی صحیح و درست، درباب مصرف صحیح لبنیات به مردم آگاهی دهد چونکه مصرف لبنیات کم چرب بین ۳۰ تا ۴۰ درصد سرطان را کاهش خواهد داد. وی افزود: لبنیات کم چرب دیابت را کاهش و لبنیات پرچرب دیابت را بیشتر می کند. البته استفاده بیش از حد از لبنیات هم دارای عوارض است که نسبت به خواص آن اصلاً به چشم نمی آید. یکی از عوارض مصرف خیلی زیاد لبنیات این است که درصد ابتلاء به پروستات و پارکینسون را بیشتر می کند. جعفریان درباب میزان مصرف نمک در غذا اظهار داشت: نان منبع اصلی نمک در ایران است و بین ۵-۷ گرم در نان های سنتی نمک وجود دارد. با مصرف بیش اندازه نمک احتمال ابتلاء به سرطان، پوکی استخوان، فشار خون، دیابت و…، زیاد می شود. وی با تأکید بر این که نمک هایی که توسط مردم خریداری می شود باید دارای مُهر و تأیید وزارت بهداشت باشد، اضافه کرد: نمک های بدون مُهر وزارت بهداشت سَم است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب