متخصص تغذیه عنوان كرد؛
برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
به گزارش آقای هویج، یک متخصص تغذیه، به ارائه سفارش های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، منصور رضایی، مصرف ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و اظهار داشت: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آب پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب پز باعث بهبود طعم و مزه آن می شود. وی ادامه داد: چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی اکسیدان تاثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری های مختلف بخصوص بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز و آلودگی ها می شود. رضایی افزود: نوشیدن چای سبز سبب آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی می شود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه آن می تواند مضر باشد. وی ادامه داد: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می تواند سبب کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.
منبع: آقای هویج
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب