نتایج مطالعه نشان می دهد؛
بادام یک مکمل عالی برای رژیم کاهش وزن است
به گزارش آقای هویج، تحقیقات جدید نشان داده است که افزودن بادام به یک رژیم غذایی کم کالری می تواند به کاهش قند خون و فشار خون کمک نماید و در عین حال در کاهش وزن هم موثر باشد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، مردم اغلب از خوردن آجیل به سبب کالری و چربی زیاد آن اجتناب می کنند.
با این حال، یک مطالعه جدید نشان داده است افرادی که بادام می خورند، به اندازه افرادی که بادام مصرف نمی کنند، وزن کم کردند.
کارشناسان تغذیه می گویند آجیل هایی مانند بادام سیر کننده و حاوی انواع مواد مغذی مورد نیاز هستند. از اینرو وقتی بعنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل خورده شوند، می توانند به مدیریت وزن کمک کنند.
این مطالعه نشان داد افرادی که بادام را بعنوان بخشی از یک رژیم غذایی با کالری محدود می خوردند، حدود ۹.۳ درصد از وزن بدن خویش را از دست دادند.
آنها همینطور بهبودهایی را در معیارهای مختلف سلامت قلبی متابولیک مانند فشار خون، قند خون و چربی ها تجربه کردند.
به منظور بررسی تاثیر مصرف بادام بر کاهش وزن، ۱۴۰ مرد و زن بین ۲۴ تا ۶۵ سال انتخاب شدند. همه شرکت کنندگان BMI (شاخص توده بدنی) در محدوده اضافه وزن یا چاقی داشتند.
سپس افراد به صورت تصادفی به یک رژیم غذایی غنی شده با بادام یا بدون آجیل تقسیم شدند.
در ۱۲ هفته اول، همه شرکت کنندگان یک رژیم غذایی کم کالری مصرف کردند. سپس، برای ۲۴ هفته آینده، آنها از رژیم غذایی برای حفظ وزن پیروی کردند.
شرکت کنندگان در شروع مطالعه و همینطور در نقاط ۱۲ و ۳۶ هفته ای برای ارزیابی به کلینیک رجوع کردند. در این ارزیابی ها، محققان بررسی کردند که آیا افراد بسته به هدف فعلی، وزن خویش را از دست داده یا حفظ نموده اند.
به علاوه، شاخصهای مختلف متابولیک قلبی مانند فشار خون، چربی های خون، قند خون، انسولین، مقاومت به انسولین، حساسیت به انسولین و عملکرد سلول های بتا پانکراس در آنها اندازه گیری شد.
پس از تحلیل و بررسی داده ها، دانشمندان دریافتند که هر دو گروه کاهش وزن مشابهی داشتند- حدود ۷ کیلوگرم- و همینطور بهبود خوبی در سلامت قلبی متابولیک شأن مشاهده شد.
با این حال، رژیم غذایی غنی شده با بادام، بهبودهای بیشتری را در کلسترول بد LDL ایجاد کرد. به قول نویسندگان، LDL با بیشترین خطر برای تشکیل پلاک های گرفتگی عروق همراه می باشد، ازاین رو بهبود سطح آن می تواند به صورت بالقوه منجر به کاهش خطر قلبی عروقی شود.
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب