متخصص تغذیه عنوان كرد؛

نقش تغذیه در سلامت پوست و مو

نقش تغذیه در سلامت پوست و مو آقای هویج: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباب نقش تغذیه در سلامت پوست و مو، توضیحاتی داد.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، رضا همایونفر، در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما، اظهار داشت: برخلاف تصور عامه، تأثیر تغذیه سالم بر سلامت پوست و مو بسیار مهم تر از اثرات محصولات آرایشی و بهداشتی بر این اعضاست برای اینکه کیفیت خونی که به این اندام ها می رسد، تعیین کننده سلامت این دو عضو است. همین طور تغذیه مناسب می تواند سرعت ریزش مو را در افرادی که بصورت ژنتیکی مبتلا به ریزش مو هستند، بکاهد و در افرادی که استعداد ژنتیکی ریزش مو را ندارند، متوقف نماید. این متخصص تغذیه اضافه کرد: پوست و مو پس از گلبول های قرمز خون سریع ترین سرعت تکثیر را در میان قسمت های مختلف بدن دارا هستند و تغذیه مهم ترین عامل مؤثر بر روی سرعت رشد این دو عضو شمرده می شود. وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای داشتن پوست و موی سالم نیاز به مصرف مکمل هاست؟، اظهار داشت: مصرف کافی و مناسب از مواد غذایی چون: گوشت، مرغ، سویا، میوه ها و سبزیجات برای تضمین سلامت پوست و مو کافی است و نیازی به استفاده خودسرانه از مکمل ها و ویتامین های موجود در بازار نیست. این متخصص تغذیه توضیح داد: نیمی از هر وعده غذایی باید متشکل از: سبزیجات، یک چهارم غلات و لبنیات و یک چهارم از انواع گوشت ها باشد. همین طور بهتر است مصرف محصولات بسیار شیرین مانند: انواع مربا و یا نوشابه را محدود نماییم. وی از شربت زرشک و زغال اخته به عنوان جایگزینی سالم در فصل گرم تابستان نام برد و تصریح کرد: میوه و سبزیجات قرمز رنگ حاوی مقادیر بالاتری از آنتی اکسیدان ها هستند. این استاد دانشگاه اظهار داشت: قسمت عمده ای از ساختمان پوست و مو از کراتین و پروتئین های مختلف تولید شده است، بنا بر این مصرف به اندازه کافی از پروتئین های گیاهی و حیوانی برای حفظ سلامت پوست و مو از اهمیت بالایی برخوردارست. وی افزود: با توجه به این که تکثیر سلول های پوست و مو از اولویت های اول بدن محسوب نمی گردد، تغذیه نامناسب و ناکافی به آسانی موجب می شود بدن منابع غذایی خودرا صرف پشتیبانی از سیستم های حیاتی خود کرده و پوست و مو را از مواد لازم برای رشد خود محروم کند (بخصوص زمانی که قند کافی در بدن نباشد) به همین دلیل: رژیم های غذایی که قند و نشاسته را از بشقاب فرد حذف می کند، رژیم استاندارد و علمی محسوب نمی شوند. همایونفر اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا ۳ نقش انکار ناپذیری در حفظ سلامت پوست دارند و مردم مناطقی که مقدار بسیار زیادی ماهی مصرف می کنند حدودا هیچ گاه به آکنه مبتلا نمی شوند. یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳، روغن کانولا است همین طور انواع آبزیان و مغز گردو از منابع غنی امگا ۳ محسوب می شوند.

1402/06/15
19:33:16
5.0 / 5
368
تگهای خبر: آرایش , استاندارد , بهداشت , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری