معاون وزیر بهداشت:
تمام پروژه های بهداشتی تا سال ۱۴۰۳ تمام می شود
به گزارش آقای هویج، همدان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اظهار داشت: در دیماه 1400 رهبری بر توجه به نظام شبکه و مراقبت های بهداشتی تاکید بیشتری داشتند بر این اساس 4040 پروژه بهداشتی سال قبل شروع شده و سال جاری حدود 2000 پروژه به پایان رسیده و تا 1403 مابقی هم تمام می شود.
بهروز رحیمی ظهر سه شنبه ۷ شهریورماه در نشست با مدیران دانشگاه علوم پزشکی همدان، اظهار داشت: از گفتمان سیستم سلامت کمتر گفته و شنیده می شود چون مثل هوایی که تنفس می نماییم باارزش است اما به اندازه ای تکرار شده که دیده نمی شود و کمتر مورد توجه است.
وی با اعلان اینکه امروز کشور به یکی از قطب های Who تبدیل گشته است و در موضوعات مختلف در عرصه سلامت، حرف برای گفتن دارد، مطرح کرد: چه بسیار انسان هایی که آرزوی تحقق این انقلاب را داشتند و چه خدمات شایان توجهی که به لطف خداوند در سیستم سلامت این انقلاب شکل گرفته است.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به این که امنیت در کشور ما به امنیت پایدار منطقه تبدیل گشته است، بیان کرد: همه این اتفاقات مبارک نویدهای امیدبخشی در پویایی انقلاب ماست، رهبر معظم انقلاب، امید را به ایمان ربط می دهند و گل واژه کلام ایشان امید است و معتقدند امروز به قله نزدیکتریم پس نباید خسته شویم.
وی اشاره کرد: در سیستم سلامت وقتی از توانمندی ها سخن می گوییم ارائه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی مدنظر قرار می گیرد اما نباید فراموش نماییم که همه اتفاقات مبارک در این زمینه ها از جایگاه دانشجویی، آموزشی و علمی دانشگاه است پس باید شأن دانشگاه در این موقعیت ها حفظ و تقویت شود.
رحیمی با تکیه بر این که هر خدمت خوب، در هر سطحی با آموزش رقم می خورد و این رویکرد بسیار ارزشمندی است که باید دنبال شود، اشاره کرد: در دو سال قبل بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی به حوزه سلامت اضافه شده و راه اندازی این سطح از خدمات بیمارستانی که به اندازه پنج میلیارد تومان در هر تخت رقم خورده، بسیار باارزش است.
ایشان سپس اظهار داشت: در دی ماه ۱۴۰۰ رهبری بر توجه به نظام شبکه و مراقبت های بهداشتی تاکید بیشتری داشتند بر این اساس ۴۰۴۰ پروژه بهداشتی سال قبل شروع شده و امسال حدود ۲۰۰۰ پروژه به انتها رسیده و تا ۱۴۰۳ مابقی هم تمام می شود.
معاون وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به این که لازم است توکل و تلاش در راه موفقیت، توأم باشد، اظهار داشت: تناسب سازی مشاغل همچون رویکرد های مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی همین طور به دغدغه های کار نهادهای نظارتی در عرصه سلامت اشاره و اشاره کرد: کار گزینش و حراست خیلی مشکل است اما همیشه حفظ آبروی افراد اولویت باید باشد چونکه آبرو ماهیت الهی دارد و با روزی و آبروی افراد نباید بازی کرد و کوچکترین اشتباه افراد را دستاویز این اتفاق قرار ندهیم.
رحیمی همین طور با اعلان اینکه در این راه، راه نرفته و کار نکرده بسیار داریم، افزود: کوشش برای دیده شدن، گمشدن در پی دارد و خطرناکست اما کاری که برای خدا و مردم به انجام می رسد، دیده خواهد شد.
وی سازمان ها را موجودات زنده برشمرد که به رفتارهای مدیران خود واکنش نشان می دهند و افزود: مدیریت آرام و با آرامش بطور قطع موفقیت بدنبال دارد و این جز با رویکرد اخلاق مداری و انسان محوری محقق نمی شود و علاوه بر آن باید ساده و روان و صادقانه اقدام نماییم.
معاون وزیر بهداشت مطرح کرد: با اجرای طرح "پزشک خانواده" و ایجاد تحول در جوانی جمعیت به شأن بهداشت در حوزه پیشگیری بازمی گردیم چونکه در سالهای قبل از سطح اول خدمات حوزه سلامت غافل بودیم که باید جبران شود.
وی با اعلان اینکه ۲۵۰ پروژه آموزشی در این دولت به عاقبت رسیده است، اشاره کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری جهاد تببین باید محقق شود و مردم بدانند ذیل این پرچم و نظام مقدس جمهوری اسلامی چه اتفاقاتی می افتد.
این مقام مسئول همین طور گریزی به حماسه بزرگ اربعین در عرصه سلامت داشت و اظهار داشت: قصه عظیم اربعین فرهنگ بزرگی است که نباید فراموش شود چونکه خدمت کردن به زوار اربعین لذت بخش است و ما اعتقاد داریم پای کار ائمه بودن برکت زندگی و نسل ما خواهد بود.
رحیمی در ادامه تاکید کرد: مدیر بیش از اتاق نیاز دارد در کنار فرآیندها بدود و امروز حلقه مفقوده در مدیریت، نظارت است، خصوصاً نظارت بر فرآیندها که لازم است در روند آن هر مدیری مجاهدانه ورود کند.
وی در بخش دیگری با اشاره به این که دانشگاه علوم پزشکی همدان به یکی از قطب های حوزه سلامت در سطح کشور تبدیل گشته است، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان بسیار بزرگتر از خود ظاهر شده و باید وقت بگذاریم و تلاش نماییم تا پر آوازه تر ظاهر شویم و آرامش و توسعه را به کمال و مردم برسانیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب