مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی مطرح كرد؛

پایش سموم ۴۰ محصول کشاورزی

پایش سموم ۴۰ محصول کشاورزی به گزارش آقای هویج، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از سموم مجاز در فرآورده های کشاورزی توضیحاتی عرضه داد.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، فرامرز خدائیان، روز یکشنبه در نشست خبری اولین رویداد سلامت بنیان که در محل سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، اظهار داشت: ما وظیفه داریم حداکثر دوز مجاز سموم مورد استفاده در محصولات کشاورزی را محاسبه نماییم که بر همین مبنا برای آن یک سند تهیه شده است. وی با تکیه بر اهمیت تأمین امنیت غذایی مردم، اضافه کرد: ما ناچاریم برای بهبود فرآورده های غذایی از سموم مجاز استفاده نماییم و هر سال برای محصولات خام کشاورزی و دامی، میزان استفاده سموم را مورد بررسی قرار می دهیم. خدائیان، یکی از چالش ها را در روند شناسه گذاری محصولات دانست و افزود: حجم زیادی از گلخانه های کشاورزی در کشور شناسه گذاری شده اند. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با بیان این مطلب که ۴۰ محصول کشاورزی را پایش و نظارت می نماییم، اظهار داشت: در انجام پایش ها، شاهد عدم انطباق برخی از محصولات با میزان سموم مجاز هستیم که بیشترین عدم انطباق شامل سبزیجات است. وی ادامه داد: امنیت غذایی مقوله مهمی است که برای حفظ آن باید شرکتهای دانش بنیان را وارد این عرصه نماییم. خدائیان اظهار داشت: صنعتی کردن محصولات بومی و شناسایی تقلبات غذایی، همچون علل ورود شرکتهای دانش بنیان به عرصه محصولات کشاورزی و غذایی است. وی بر اهمیت دیپلماسی غذا به منظور تأمین امنیت غذایی تصریح کرد و اضافه کرد: این دیپلماسی شامل محصولات و فرآورده های غذایی وارداتی و صادراتی می شود.


منبع:

1401/12/11
14:42:41
5.0 / 5
370
تگهای خبر: دارو , سازمان , سازمان غذا و دارو , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری