یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ اهمیت مصرف امگا۳ و پروتئین در هوای آلوده آقای هویج: آقای هویج: یک متخصص تغذیه مصرف ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا3 و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، منصور رضایی، مصرف ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و اشاره کرد: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی بصورت بخارپز، آب پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب پز سبب بهبود طعم و مزه آن می شود. به گفته ی ایشان، چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریهای مختلف خصوصاً بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز و آلودگی ها می شود. رضایی اضافه کرد: نوشیدن چای سبز موجب آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس می شود ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه آن می تواند مضر باشد. وی اظهار داشت: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می تواند موجب کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود. منبع: mrhavij.ir 1401/10/02 19:05:39 5.0 / 5 607 تگهای خبر: آرامش , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید مراقب غذاهای خانگی ارزان باشید افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان با این غذاها افطار را آغاز نکنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴