توصیه محققان كانادایی؛

عسل به کاهش قند خون و کلسترول کمک می کند

عسل به کاهش قند خون و کلسترول کمک می کند به گزارش آقای هویج، بر مبنای یک مطالعه جدید، عسل خام می تواند به کاهش سطح کلسترول و قندخون کمک نماید.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان داده است که عسل، بر خلاف سایر شیرین کننده ها، امکان دارد در واقع برای سلامت قلب و عروق مفید باشد.
این مطالعه نشان داده است که عسل، بخصوص عسل خام و تک گل، امکان دارد جایگزین سالم تری برای قندی باشد که مصرف می شود.
محققان دانشگاه تورنتو کانادا تاکید می کنند که شکر مصرفی خویش را با عسل جایگزین کنید.
برای افرادی که رژیم غذایی سالمی دارند که در آن کمتر از ۱۰ درصد کالری روزانه از قند تأمین می شود، عسل در واقع فواید قلبی متابولیک را به همراه دارد.
این مطالعه مروری بر اثرات عسل در ۱۸ آزمایش تغذیه کنترل شده با ۱۱۰۵ فرد به طور عمده سالم می باشد.
در مجموع، آزمایش ها نشان داد که عسل گلوکز خون ناشتا (سطح قند خون با معده خالی)، کلسترول کل و «بد» (LDL) و همینطور نشانگر بیماری کبد چرب را می کاهد. آنها همینطور دریافتند که عسل نشانگرهای التهاب را زیاد می کند.
در حالی که انواع قندها با مشکلات در ارتباط با متابولیک قلبی مرتبط هستند و عسل ۸۰٪ قند دارد، نویسندگان این مطالعه پیشنهاد می کنند که عسل امکان دارد در دسته بندی خاص خود قرار داشته باشد و بعنوان یک غذای سالم ارزش توجه ویژه را داشته باشد.
محققان دریافتند که عسل خام و عسل تک گل بیشترین فواید متابولیک قلبی را دارند.
برخلاف اغلب شیرین کننده ها، قدرت شیرین کنندگی عسل منحصراً از قندهای معمولی مانند فروکتوز و گلوکز ناشی نمی گردد.
دکتر «تاوسیف احمد خان»، یکی از نویسندگان این مطالعه، می گوید: «حدود ۱۵ درصد عسل از ده ها قند کمیاب بعنوان مثال، ایزومالتولوز، کوجی بیوز، ترهالوز، ملزیتوز و غیره تشکیل شده است که نشان داده است مزایای فیزیولوژیکی و متابولیکی زیادی همچون بهبود پاسخ گلوکز، کاهش مقاومت به انسولین، و افزایش رشد باکتری های در رابطه با یک روده سالم را داراست.»
وی در ادامه اضافه کرد: «همچنین عسل حاوی خیلی از مولکول های زیست فعال همچون پلی فنول ها، فلاونوئیدها و اسیدهای آلی است که دارای مجموعه ای از خواص دارویی همچون اثر آنتی بیوتیکی، اثر ضد سرطانی، اثر ضد چاقی، محافظت در مقابل صدمه رادیکال های آزاد و کاهش التهاب و غیره هستند.»
محصولات عسل اغلب پاستوریزه می شوند اما عسل خام این طور نیست.
عسل خام دارای مجموعه ای از مواد مغذی همچون خیلی از آنتی اکسیدان ها است که امکان دارد با پاستوریزه شدن مقدار آنها کاهش پیدا کند.
مطالعه حاضر نشان داد که عسل خام تاثیر مثبتی بر گلوکز ناشتا دارد.
عسل تک گل عسلی است که منحصراً از شهد جمع آوری شده توسط زنبور عسل از یک نوع گیاه به دست می آید.
محققان دریافتند که عسل های تک گل سبب کاهش کلسترول LDL و کلسترول کل و همینطور تری گلیسیرید ناشتا می شود. همینطور سطح گلوکز ناشتا را هم می کاهد.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


1401/09/21
15:57:38
5.0 / 5
584
تگهای خبر: آنتی بیوتیك , بیمار , بیماری , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری