توصیه كارشناسان؛
۵ راهكار كاهش مصرف چربی های اشباع را بشناسید
آقای هویج: كاهش مصرف چربی بخش مهمی از هر نوع رژیم كاهش وزن می باشد. چربی دو برابر پروتئین و كربوهیدرات ها كالری دارد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، شما به مصرف مقداری چربی در رژیم غذایی تان احتیاج دارید، اما می توانید میزان مصرف چربی اشباع را كاهش دهید. چربی های اشباع شده در گوشت و محصولات لبنی وجود داشته كه در بروز كلسترول بالا نقش دارند. كاهش چربی های اشباع به هنگام كاهش وزن می تواند به شما در كاهش كالری كمك نماید.
كارشناسان تغذیه، مصرف شیر یا ماست را به جای مصرف خامه سفارش می كنند. همینطور بهتر است ماست یا شیر كم چرب یا فاقد چربی مصرف شود.
مصرف گوشت كم چرب سفارش می گردد. اگر در زمان پخت غذا بر روی گوشت لایه سفید چربی دیدید، پیش از پخت آن را بردارید.
به جای كره و روغن های حیوانی از جایگزین های سالم تری نظیر روغن های گیاهی نظیر زیتون، كانولا و روغن بدست آمده از مغزیجات استفاده گردد. در مورد مصرف روغن نارگیل و روغن پالم محتاط باشید چراكه این روغن ها در مقایسه با سایر روغن های گیاهی دارای چربی اشباع بیشتری هستند.
اگرچه كلسترول تخم مرغ به آن اندازه كه تصور می گردد خطرناك نیست، اما زرده تخم مرغ دارای چربی اشباع بوده و حدود ۶۰ كالری دارد. بهتر است نصف زرده تخم مرغ را با یك سفیده تخم مرغ دیگر جایگزین نمایید.
با این شیوه تدریجی، می توانید شاهد كاهش مصرف چربی های اشباع و در نتیجه كاهش وزن خود باشید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب