مطالعات نشان می دهد؛
رژیم غذایی مبتنی بر ارزن ریسک دیابت را می کاهد
برمبنای تحقیقات ۱۱ کشور، افراد دیابتی که در رژیم غذایی شان ارزن مصرف می کردند، میزان قند خون شان بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که مصرف ارزن خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را می کاهد و به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می نماید.
این مطالعه پتانسیل طراحی وعده های غذایی مناسب حاوی ارزن را برای افراد مبتلا به دیابت و پیش دیابت و همینطور افراد غیردیابتی بعنوان یک روش پیشگیرانه نشان داده است.
نتایج نشان داد میزان HbA۱c (قند خون متصل به هموگلوبین) به صورت متوسط برای افراد پیش دیابتی ۱۷ درصد کاهش پیدا کرد و از حالت پیش دیابت به حالت عادی رسید. این یافته ها تأیید می کند که خوردن ارزن می تواند منجر به واکنش گلوکزی بهتر شود.
در این مطالعه، محققان ۸۰ پژوهش مطالعاتی را مورد بررسی قرار دادند.
دکتر «اس آنیتا»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «هیچ کس نمی دانست که مطالعات علمی زیادی در مورد تأثیر ارزن بر دیابت انجام شده است. این بررسی سیستماتیک مطالعات انتشار یافته در مجلات علمی ثابت کرد که ارزن سطح قند خون را کنترل می کند و خطر مبتلا شدن به دیابت را می کاهد.»
به گفته محققان، دیابت در همه مناطق جهان در حال افزایش می باشد. هند، چین و ایالات متحده بیشترین تعداد مبتلایان به دیابت را دارند. آفریقا دارای بیشترین افزایش پیشبینی شده با ۱۴۳ درصد از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۴۵، خاورمیانه و شمال آفریقا ۹۶ درصد و آسیای جنوب شرقی ۷۴ درصد است. محققان از تنوع مواد غذایی اصلی حاوی ارزن برای کنترل دیابت، بخصوص در آسیا و آفریقا، تاکید می کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب