محققان استرالیایی می گویند؛

مصرف زیاد تخم مرغ خطر دیابت را زیاد می كند

مصرف زیاد تخم مرغ خطر دیابت را زیاد می كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است مصرف بیش از اندازه تخم مرغ می تواند ریسك مبتلا شدن به دیابت را افزایش دهد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، در این مطالعه محققان دانشگاه ساوت استرالیا به بررسی مصرف تخم مرغ در نمونه گسترده ای از افراد بزرگسال چینی برآمدند.
نتایج نشان داد افرادی که به طورمنظم روزانه یک تخم مرغ یا بیشتر مصرف می کنند (معادل ۵۰ گرم) ریسک دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می یابد.
به گفته محققان، رژیم غذایی یک فاکتور مهم و شناخته شده در شروع دیابت نوع۲ است از اینرو شناسایی طیف وسیعی از شاخص های رژیمی اثرگذار بر شیوع روبه افزایش این بیماری مهم می باشد.
محققان در این تحقیق متوجه شدند مصرف طولانی مدت و زیاد تخم مرغ (بیش از ۳۸ گرم در روز) خطر دیابت را حدود ۲۵ درصد بالا می برد.
همچنین افرادی که به طورمنظم بیشتر از ۵۰ گرم تخم مرغ (معادل یک تخم مرغ در روز) مصرف می کنند احتمال مبتلا شدن به دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می یابد.
محققان متوجه شدند این تأثیر در زنان مشهودتر از مردان است.
پژوهشگران معتقدند باید تحقیقات بیشتری در این حوزه صورت گیرد.


منبع:

1399/09/01
12:32:24
5.0 / 5
1148
تگهای خبر: بیمار , بیماری , دیابت , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری