توصیه های طب ایرانی؛ تغذیه پاییزی را بشناسیم در فصل پاییز برای جلوگیری از خشك تر و سردترشدن بدن، باید از مصرف بعضی از غذاها پرهیز شود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، ناصر رضایی پور متخصص طب ایرانی، اظهار داشت: در فصل پاییز برای جلوگیری از خشک تر و سردتر شدن بدن، در خوراک هفتگی خود باید از مصرف خوراکی های سودازا و خشکاننده بدن پرهیز شود. وی ادامه داد: گوشت گاو و گوساله، سوسیس، کالباس، فست فودها، سرخ کردنی ها، غذاهای مانده و گوشت نمک سود، ادویه تند و تیز، رب و انواع سس، کنسرو و کمپوت، قارچ، بادمجان، عدس، پنیر شور، ترشی ها، لبنیات ترش، کشک، کلم و گل کلم، چای پررنگ، یخ، شوری ها، چیپس، پفک و… نباید استفاده گردد. رضایی پور اشاره کرد: زیاده روی در مصرف میوه های سرد و تابستانی مانند خیار، کاهو، هندوانه و…، قهوه، نسکافه، کاکائو، سیر، پیاز و…، و همین طور نوشیدن آب بسیار سرد نیز سفارش نمی گردد. 1399/07/12 13:49:02 5.0 / 5 1816 تگهای خبر: تغذیه , رشد , غذا , گوشت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط نوشیدنی هایی برای جلوگیری از وزوز گوش دانشمندان گرگ های وحشت را از انقراض برگرداندند چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ زیاده روی در مصرف آجیل ها و افزایش وزن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴