یافته جدید پژوهشی؛ ماهی صدمات ناشی از آلودگی هوا بر مغز زنان را خنثی می كند به گزارش آقای هویج مطالعه جدید نشان داده است رژیم غذایی می تواند به خنثی كردن صدمه های ناشی از آلودگی هوا به مغز كمك نماید. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک دریافتند زنان مسنی که به طورمنظم ماهی های سرشار از اسیدهای چرب اُمگا ۳ مصرف می کردند مقاومت بهتری در مقابل تأثیرات نورولوژیکی آلودگی هوا داشتند. دکتر «کا هی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مشخص شده است که اسیدهای چرب امگا ۳ با التهاب مقابله کرده و ساختار مغز را در افراد مسن حفظ می نماید. همینطور صدمه ناشی از مواد سمی نظیر سرب و جیوه را به مغز می کاهد.» در این تحقیق بیشتر از ۱۳۰۰ زن با میانگین سنی ۷۰ سال پرسشنامه ای را در مورد رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی و سابقه پزشکی شأن تکمیل کردند. هیچ یک از زنان در ابتدای مطالعه گرفتار زوال عقل نبودند. سپس اسکن مغز شرکت کنندگان هم گرفته شد. محققان دریافتند خوردن بیشتر از یک تا دو وعده ماهی در هفته سبب شده بود که شرکت کنندگان دارای میزان کافی اسیدهای چرب امگا ۳ در خونشان باشند که با تاثیر آلودگی هوا بر مغز مقابله می کرد. به گفته هی، «ماهی منبع عالی اسیدهای چرب امگا ۳ است. یافته های ما نشان داده است که میزان بالاتر اسیدهای چرب امگا ۳ در خون به علت مصرف ماهی باعث حفظ حجم مغز زنان با افزایش سن می شود و احتمالاً محافظی در مقابل تأثیرات سمی الودگی هواست.» منبع: mrhavij.ir 1399/05/07 15:05:42 5.0 / 5 2265 تگهای خبر: پزشك , خون , رژیم غذایی , شركت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید 110 عدد قرص برنج از یک واحد عطاری شهر سمنان کشف شد دیدار معاون رئیس جمهور با محیط بانان مازندرانی کمک به احیاء تالاب انزلی با صرفه جویی در مصرف گاز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲