تأثیر نوشیدن قهوه در مبارزه با سرطان كبد

تأثیر نوشیدن قهوه در مبارزه با سرطان كبد به گزارش آقای هویج پژوهشگران ˮدانشگاه كوئینز بلفاستˮ (Queen؛s University Belfast) ایرلند شمالی در مطالعه اخیرشان اظهار كرده اند مصرف قهوه می تواند خطر مبتلا شدن به سرطان كبد را تا ۵۰ درصد كم كند.


به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، قهوه یكی از بزرگ ترین منابع آنتی اكسیدان ها در رژیم غذایی مدرن به حساب می آید. محتوای آنتی اكسیدانی قهوه بسیار زیاد است و همین مبحث هم سبب مفید بودن این ماده است. پژوهشگران به تازگی اظهار كرده اند مصرف یك فنجان قهوه در روز می تواند علاوه بر رفع خستگی به كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان كبد هم كمك نماید. دانه قهوه حاوی "پلی فنل" (polyphenol) است كه امكان دارد جلوی تقسیم سلول های سرطانی را بگیرد.
محققان دانشگاه كوئینز بلفاست در مطالعه اخیرشان بیشتر از ۵۰۰ هزار فرد كه بیشتر از سه چهارم آنها قهوه مصرف می كردند را مورد بررسی قرار دادند.
دكتر "اونا مك منامین" (Una McMenamin) پژوهشگر این مطالعه اظهار داشت: ما طی این مطالعه دریافتیم احتمال مبتلا شدن به سرطان كبد در افرادی كه قهوه مصرف می كنند ۵۰ درصد كمتر است.
"كیم تو تران" (Kim Tu Tran) نویسنده اصلی این مطالعه اظهار داشت: خبر خوش برای افرادی كه عادت به نوشیدن قهوه دارند این است كه این عادت برای سلامتی آنها خیلی خوب است چونكه قهوه حاوی آنتی اكسیدان و كافئین است كه امكان دارد در مقابل سرطان كبد از آنها محافظت كند. مصرف قهوه بیشتر از ترك سیگار و ترك مصرف الكل و كاهش وزن از سرطان كبد جلوگیری می كند.
طی این مطالعه پژوهشگران ۳۶۵ هزار و ۱۵۷ فرد را كه عادت به نوشیدن روزانه قهوه داشتند و ۱۰۰ هزار فرد را كه قهوه نمی نوشیدند را مورد بررسی قرار دادند.
در آن زمان ۸۸ نفر از افراد مذكور مبتلا به سرطان كبد بودند. پژوهشگران دریافتند قهوه در افرادیكه روزانه قهوه می نوشیدند تا ۵۰ درصد سبب كاهش رشد مبتلا شدن به سرطان كبد شده بود.
البته این اولین بار نیست كه فواید اعجاب انگیز قهوه اثبات می شود چونكه چندی قبل هم پژوهشگران آمریكایی اظهار كرده بودند تركیبات موجود در پوسته دانه قهوه می تواند التهاب را در سلول های موش ها مهار كند. این پژوهش نشان داد هنگامی كه سلول های چربی موش ها در معرض تركیبات استخراج شده از پوسته دانه قهوه معروف به "پروتوكاتكویك اسید"(PCA) و "گالیك اسید"(Gallic acid) قرار می گیرند، التهاب ناشی از چربی آنها كاسته می شود و جذب گلوكز و حساسیت انسولین آنها هم بهتر می شود.
یافته های این مطالعه در مجله" British Journal of Cancer" منتشر گردید.



1398/08/16
20:45:27
5.0 / 5
4863
تگهای خبر: چربی , رژیم غذایی , سرطان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری