بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت سی

بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت سی به گزارش آقای هویج یك فوق تخصص گوارش و كبد، رژیم غذایی كه بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت نمایند را شرح داد.



دكتر سیدموید علویان در گفتگو با ایسنا، درباره رژیم غذایی كه بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت نمایند، اظهار داشت: درباره نوع رژیم غذایی و آنچه كه بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید در تغذیه خود رعایت نمایند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما مهم این است كه ابتدا شدت بیماری كبدی را تعیین كرده و در عین حال از رژیم های سخت هم دوری كنند.

وی ادامه داد: باید توجه كرد كه كبد نقش مهمی در سوخت و ساز بدن دارد و در صورت تخریب آن، كالری كافی به بدن نمی رسد. از طرفی با تخریب كبد، دیگر امكان دفع سموم اضافی حاصل از سوخت و ساز مواد هم ممكن نخواهد بود.

علویان افزود: بر این اساس در صورت شدید بودن بیماری كبدی، بیماران باید از مصرف زیاد مواد گوشتی بخصوص گوشت قرمز خودداری كرده و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئین های گیاهی استفاده كنند.

علویان با اشاره به اینكه مصرف سبزیجات و میوه های تازه كه سرشار از مواد آنتی اكسیدان هستند برای بیماران مبتلا به هپاتیت سی بسیار مفید می باشد، اظهار داشت: بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید از مصرف غذاهای دودی كه دارای نیترات ها هستند هم اجتناب كنند.




1398/04/12
17:24:48
5.0 / 5
4394
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری