محققان دریافتند؛
مصرف متعادل كربوهیدرات ها باعث افزایش طول عمر می گردد
آقای هویج: نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است رژیم غذایی حاوی میزان متعادل كربوهیدرات ها می تواند راهی برای طول عمر بیشتر باشد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محققان دانشگاه هاروارد در این مطالعه بیش از ۱۵ هزار نفر را در آمریكا به طورمیانگین به مدت ۲۵ سال تحت نظر داشتند و دریافتند رژیم های غذایی كم كربوهیدرات (كمتر از ۴۰ درصد كالری حاصل از كربوهیدرات ها) و رژیم های غذایی با كربوهیدرات بالا (بیش از ۷۰ درصد كالری) با افزایش ریسك مرگ زودهنگام مرتبط بودند.
اما آنها دریافتند مصرف به اندازه و متعادل كربوهیدرات ها (۵۰ تا ۵۵ درصد كالری) با كمترین ریسك مرگ زودهنگام مرتبط می باشد.
طبق برآورد محققان، از سن ۵۰ سال به بعد، افرادی كه رژیم غذایی با میزان متوسط كربوهیدرات را دارند ۳۳ سال دیگر هم زنده می مانند، كه این رقم ۴ سال طولانی تر از افراد دارای رژیم غذایی كم كربوهیدرات و یك سال طولانی تر از افراد دارای رژیم غذایی پُركربوهیدرات است.
محققان همینطور داده های مربوط به بیش از ۴۳۲ هزار نفر از بیش از ۲۰ كشور دنیا را بررسی كردند و دریافتند افراد دارای رژیم غذایی حاوی میزان زیاد و كم كربوهیدرات در مقایسه با افراد دارای رژیم غذایی با میزان متوسط كربوهیدرات، میانگین سنی كوتاه تری داشتند.
مهم ترین منابع كربوهیدرات ها شامل برنج قهوه ای، جو دوسر، آرد كامل گندم، حبوبات، مغزیجات آجیلی، میوه های نظیر سیب، موز و هندوانه، سبزیجاتی نظیر سیب زمینی، هویج، و چغندر هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب