متخصص طب ایرانی مطرح كرد؛
شربت زعفران و سنبل الطیب برای غلبه بر استرس و اضطراب
به گزارش آقای هویج، یک متخصص طب ایرانی، استفاده از شربت زعفران و سنبل الطیب را برای غلبه بر استرس و اضطراب مؤثر دانست.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، آزاده زارعی گفت: در طب سنتی اصول ۶ گانه داریم که بحث تغذیه فقط یکی از این اصول را در بر می گیرد و خواب و بیداری، آب و هوا و حالت های روحی و روانی از دیگر اصول سلامتی هستند. وی اشاره کرد: درباره ی تغذیه که شامل خوردنی ها و آشامیدنی ها می شود عموماً طب ایرانی برمبنای مزاج افراد نسخه می پیچد اما یکسری از خوردنی ها و آشامیدنی ها هستند که خواص عمومی دارند مانند مصرف بادام و مویز که مقوی مغز هستند. زارعی اشاره کرد: تعدادی از نوشیدنی ها مثل شربت زعفران و نوشیدنی هایی که حاوی زنجبیل یا دارچین باشند انرژی بدن را در هنگام مطالعه بالا می برند و فرد کمتر احساس خستگی می کند و موجب افزایش راندمان دانش آموزان می شود. متخصص طب ایرانی اظهار داشت: مصرف برخی خوردنی ها مثل رب انار و رب سیب که با میخک و یا دارچین مخلوط شده باشند نیز می تواند انرژی افراد را بالا برند. زارعی در ادامه، خواب کافی و مناسب را نیز در راندمان دانشجویان و دانش آموزان بسیار مناسب عنوان نمود. وی همین طور به دانشجویان و دانش آموزان سفارش کرد برای غلبه بر استرس و اضطراب که برخی ها شب پیش از امتحان به آن گرفتار می شوند، از شربت زعفران و شربت سنبل الطیب در زمان نزدیک به خواب و استراحت بهره گیرند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب