بهفر عنوان كرد؛

تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت

تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت آقای هویج: سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت را از برنامه های آتی سازمان دانست.


به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به این که تشویق واحدهای تولیدی غذا به تولید فراورده های غذایی سالم تر و بالاتر از حد معیار نشان دهنده تمرکز ویژه ما به تامین سلامت و ایمنی مصرف کنندگان است، گفت: به بدین منظور حکومت ها در تمامی جهان با دقت بیشتر و با فیلترهای دقیق تری مبحث بهداشت مواد غذایی را به عنوان شاخص بهداشتی مهم در کشورهای مختلف پیگیری می کنند. وی افزود: بهداشت مواد غذایی دارای یک دامنه و محدوده وسیع است، در حالی که قبلاً این دامنه را از مزرعه تا قاشق تعریف می کردند، اخیراً با توجه به پیشرفت های علمی بهداشت مواد غذایی، این دامنه از حد ژن و تولیدات مواد اولیه گیاهی و دامی تا حد سلول در مصرف کنندگان پیش رفته و دامنه وسیعی را تعریف می کند. بهفر ضمن اشاره به وظیفه کنترل محصولات در سطح تولید هم گفت: علاوه بر نظارت ها در سطح تولید، محصولات در سطح عرضه هم کنترل می شوند و بازدیدهای دوره ای و ناگهانی هم از واحدهای تولیدی مواد غذایی در سطح کشور صورت می گیرد. به نقل از ایشان، حوزه نظارت بر فراورده های غذایی در یک شبکه تعریف شده که دانشگاه های علوم پزشکی در آن حضور فعال دارند و به عنوان یک بازوی اجرائی، نظارت بر تولید و توزیع غذا را انجام می دهند.
 


منبع:

1403/02/09
14:44:37
5.0 / 5
594
تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , پزشك , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری