به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به این که تشویق واحدهای تولیدی غذا به تولید فراورده های غذایی سالم تر و بالاتر از حد معیار نشان دهنده تمرکز ویژه ما به تامین سلامت و ایمنی مصرف کنندگان است، گفت: به بدین منظور حکومت ها در تمامی جهان با دقت بیشتر و با فیلترهای دقیق تری مبحث بهداشت مواد غذایی را به عنوان شاخص بهداشتی مهم در کشورهای مختلف پیگیری می کنند. وی افزود: بهداشت مواد غذایی دارای یک دامنه و محدوده وسیع است، در حالی که قبلاً این دامنه را از مزرعه تا قاشق تعریف می کردند، اخیراً با توجه به پیشرفت های علمی بهداشت مواد غذایی، این دامنه از حد ژن و تولیدات مواد اولیه گیاهی و دامی تا حد سلول در مصرف کنندگان پیش رفته و دامنه وسیعی را تعریف می کند. بهفر ضمن اشاره به وظیفه کنترل محصولات در سطح تولید هم گفت: علاوه بر نظارت ها در سطح تولید، محصولات در سطح عرضه هم کنترل می شوند و بازدیدهای دوره ای و ناگهانی هم از واحدهای تولیدی مواد غذایی در سطح کشور صورت می گیرد. به نقل از ایشان، حوزه نظارت بر فراورده های غذایی در یک شبکه تعریف شده که دانشگاه های علوم پزشکی در آن حضور فعال دارند و به عنوان یک بازوی اجرائی، نظارت بر تولید و توزیع غذا را انجام می دهند.
منبع: آقای هویج