محمدی عنوان كرد؛
مردم باید به مصرف نان سبوس دار و سالم تشویق شوند
به گزارش آقای هویج، رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: باید با سازوکارهایی، رغبت مردم جهت استفاده از نان سبوس دار و سالم را بیشتر نماییم.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، روز یکشنبه در همایش نان کامل که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید، با اشاره به این که مسئله نان سالم و کامل باید تبدیل به مطالبه عمومی شود، اظهار داشت: تامین امنیت غذا در تمام کشورهای مترقی و یا درحال توسعه به عنوان موضوعی اساسی مطرح است. وی با اعلان اینکه امنیت ملی و امنیت غذا دو موضوع در هم تنیده است، افزود: موضوع تامین سلامت بوسیله دسترسی به غذای سالم بسیار مهم و مهم است. رییس سازمان غذا و دارو با تأکید بر این که تامین غذای سالم مستلزم ایجاد زیرساخت مطلوب است، نقش کلیدی نان در سبد غذایی ایرانیان را مورد توجه قرار داد. وی با اعلان اینکه استفاده از نان در مقایسه با نرم جهانی بیش از ۳۷ درصد است، افزود: بطور متوسط هر ایرانی روزانه ۳۰۰ گرم نان مصرف می کنند. محمدی با اشاره به این که نان سالم یک نان کامل نیست، اضافه کرد: نانی که مصرف می نماییم برای داشتن سلامت و کامل بودن به لحاظ مواد معدنی و ریزمغذی ها شاخص هایی دارد؛ بطور مثال، اگر نان مصرفی ما به عنوان قوت غالب از فیبر کافی برخوردار باشد، خیلی از مشکلات گوارشی فرد برطرف خواهد شد. رییس سازمان غذا و دارو با اعلان اینکه نان سنگک حاوی بیشترین مقدار سبوس است، افزود: خوشبختانه سنگک در سبد غذایی مردم جایگاه ویژه ای دارد. وی با اعلان اینکه تمایل عموم مردم به استفاده از آرد سفید و فاقد سبوس است، اشاره کرد: باید ضمن ایجاد سازوکارهایی، رغبت مردم جهت استفاده از نان سبوس دار و سالم را بیشتر نماییم. محمدی اظهار داشت: اولویت ما، تولید نان صنعتی و اصلاح روش پخت نان است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب