مطالعات نشان می دهد؛
مصرف مغزیجات آجیلی به تقویت حافظه در سنین بالا کمک می کند
به گزارش آقای هویج، مغزیجات آجیلی امکان دارد یک مکمل مفید برای رژیم غذایی کسانی باشد که می خواهند حافظه خویش را بهبود بخشند.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان اثرات مصرف آجیل را بر حافظه و سلامت مغز بررسی کردند.
آنها دریافتند که مصرف ۶۰ گرم آجیل مخلوط در روز سبب افزایش حافظه کلامی و جریان خون در مغز می شود.
حدود ۱۹ درصد از بزرگسالان ۵۰ سال و بالاتر با اختلالات شناختی خفیف گرفته تا بیماری آلزایمر زندگی می کنند.
مطالعات نشان داده است که عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی امکان دارد از سلامت مغز محافظت کرده و خطر زوال شناختی را کم کند. رژیم های غذایی مانند رژیم مدیترانه ای و رژیم غذایی توقف فشار خون بالا معروف به DASH با نرخ کندتر زوال شناختی و کاهش خطر زوال عقل مرتبط هستند.
آجیل در هر دوی این رژیم ها مشترک است. آجیل حاوی مواد مغذی همچون اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئین ها و پلی فنول ها هستند که همگی امکان دارد برای شناخت مفید باشند.
محققان تاثیر مصرف روزانه آجیل بر شناخت و سلامت مغز را بررسی نموده اند. آنها دریافتند که مصرف روزانه آجیل برای جریان خون در مغز و حافظه کلامی در بزرگسالان مسن مفید می باشد.
محققان اظهار داشتند که مصرف آجیل رگ های خونی را در مغز سالم نگه می دارد، و احتمالا با کاهش التهاب که به عملکرد شناختی کمتر و شرایطی مانند بیماری آلزایمر مرتبط می باشد.
منبع: آقای هویج
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب