به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشكی در آمریكا در یك بررسی به مطالعه ارتباط بین رژیم های غذایی حاویِ كلسترول بالا و افزایش خطر مبتلا شدن به سرطان روده پرداختند. باآنكه این ارتباط هم اكنون شناسایی شده اما محققان هنوز به اطلاعات دقیقی در مورد علت آن دست پیدا نكرده اند.
متخصصان آمریكایی اظهار داشتند: سلول های بنیادی نكته كلیدی در این رابطه هستند. این سلول ها می توانند به هر نوع سلولی در بدن تبدیل شوند و به نظر می آید كلسترول مازاد، سرعت تكثیر سلول های بنیادی و رشد تومورها را بالا می برد.
متخصصان دانشگاه كالیفرنیا دریافتند كلسترول بر رشد سلول های بنیادی در روده ها تاثیر می گذارد و در نتیجه میزان تشكیل تومورها را تا ۱۰۰ برابر بالا می برد. همینطور درحالیكه رابطه بین كلسترول در رژیم غذایی و سرطان روده به خوبی مورد تایید قرار گرفته اما پیش از این مكانیزم موثر در آن توضیح داده نشده بود.
متخصصان آمریكایی در این آزمایشات با گنجاندن كلسترول بیشتر در رژیم غذایی موش های آزمایشگاهی متوجه افزایش رشد تومورهای سرطانی شدند.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، متخصصان مشاهده نمودند زمانیكه سطح كلسترول در بدن موش ها افزایش می یابد توانایی سلول های بنیادی در تكثیر بیشتر شده و باعث می گردد بافت روده ها و معده گسترش پیدا كند و در نتیجه میزان تشكیل تومورها در روده ها بالا می رود.